Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » formatul webp a ajuns si in bocp si siteurile pe platforma noastra!


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Fenomenal, raspunde la toate nevoile noastre si este adaptabil

"Posibilitatea ca partenerii sa vada stocul in timp real si sa plaseze comenzile online a redus considerabil timpul care se aloca convorbirilor telefonice pentru verificare si rezervare. Si alte multe avantaje care le aduce prin setarile produselor, Factura se emite doar electronic si se trimite partenerului nefiind necesara o trimitere fizic catre clienti."

~Ceramica Stil SRL~

Vezi alte testimoniale

Formatul WebP a ajuns si in BOCP si site-urile pe platforma noastra!

2020-06-18

Am implementat recent un update important la magazinele virtuale si catalogul de produse din ERP:

Toate pozele incarcate sunt salvate si in noul format WebP, introdus de Google pentru a scadea traficul pe internet si a mari viteza de incarcare a site-urilor.

In acest format pozele sunt salvate optimizat si ocupa cu 30-40% mai putin spatiu decat in formatul JPG utilizat pana acum, am vazut diferente si de 4 ori mai mari in timp ce se pastreaza calitatea imaginilor.

Pentru a pastra compatibilitatea cu toate browserele se vor utiliza si variantele JPG ale pozelor la produse, dar daca browserul suporta, se va incarca imaginea in formatul WebP.

Aceasta noua functionalitate este de maxima importanta pentru optimizarea SEO a magazinului dvs.

Urmeaza sa implementam si unelte pentru a genera versiuni WebP pentru pozele deja incarcate.

Site-urile testate in Google Page Speed apar depunctate daca nu se utilizeaza aceasta tehnologie, iar site-urile care livreaza imaginile in acest format se incarca mult mai rapid si au un avantaj.

Recent am primit un newsletter de la o firma romaneasca in care ei pretind ca doar 3 site-uri si platforma lor utilizeaza aceasta tehnologie:

"Fapt interesant 2:  Din cunostintele noastre, in internetul romanesc doar  OLX   Okazii   AboutYou.ro  utilizeaza acest format inovativ pentru imagini. Acum puteti ghici de ce Olx.ro se claseaza atat de bine pe Google, nu?"

Suntem mandri sa ne alaturam si noi (cu toate ca aproape toate site-urile wordpress deja utilizeaza acest format) la putinele platforme care au deja aceasta tehnologie.

,
Delczeg András
Real Life SRL admin