Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » gestiuni aditionale la puncte de lucru


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Fenomenal, raspunde la toate nevoile noastre si este adaptabil

"Posibilitatea ca partenerii sa vada stocul in timp real si sa plaseze comenzile online a redus considerabil timpul care se aloca convorbirilor telefonice pentru verificare si rezervare. Si alte multe avantaje care le aduce prin setarile produselor, Factura se emite doar electronic si se trimite partenerului nefiind necesara o trimitere fizic catre clienti."

~Ceramica Stil SRL~

Vezi alte testimoniale

Gestiuni adiționale la puncte de lucru

2024-06-19

În platforma BOCP® se pot crea acum gestiuni adiționale la punctele de lucru existente. Această nouă facilitate oferă o flexibilitate sporită în gestionarea stocurilor și organizarea operațiunilor. 

Până în prezent, fiecare punct de lucru era asociat cu o singură gestiune. Acum există posibilitatea de a crea una sau mai multe gestiuni adiționale pentru același punct de lucru. Fiecare gestiune va avea propria sa listă de produse, cu fișe de magazie separate pentru fiecare articol. 

Cum funcționează?

Utilizatorii sunt alocați în continuare la un punct de lucru specific și nu la o gestiune anume, iar utilizatorii cu acces limitat la punctul de lucru vor putea vizualiza și utiliza atât gestiunea principală a punctului de lucru, cât și gestiunile adiționale create. 

Vor avea posibilitatea de a crea documente (facturi, recepții) în toate gestiunile la fel ca în gestiunea principală a punctului de lucru.

Fișele de magazie nu vor fi implicit create în gestiunea adițională. Acestea se vor crea doar atunci când se efectuează un transfer sau o recepție în gestiunea adițională, acest lucru având beneficiul de a nu încetini viteza de rulare a programului. 

Limitări:

  • Gestiunile adiționale sunt asociate cu un punct de lucru specific și nu pot avea o adresă separată.
  • Funcționalitatea nu este potrivită pentru separarea utilizatorilor. Gestiunile adiționale servesc doar pentru organizarea stocurilor la un singur punct de lucru.
  • Separarea completă a operațiunilor în locații diferite necesită crearea de puncte de lucru suplimentare.

Alte beneficii:

  • Cost  lunar redus: Crearea gestiunilor adiționale este mai accesibilă decât crearea de puncte de lucru suplimentare atunci când se dorește evidențierea pe gestiuni
  • Flexibilitate sporită: Gestionarea stocurilor pentru diferite departamente, proiecte sau linii de produse în cadrul aceluiași punct de lucru.
  • Integrare cu conectori eCommerce: Gestiunile adiționale pot fi utilizate pentru a prelua comenzile din magazinele online conectate.
  • Raportare detaliată: Rapoarte complete de gestiune și vânzări defalcate pe fiecare gestiune în parte. 

Această nouă funcționalitate este ideală pentru companiile care doresc să își optimizeze stocurile, să simplifice operațiunile și să obțină o imagine mai clară a performanței fiecărei locații.

Se activează în baza unui abonament lunar per gestiune adițională.

Pentru detalii utilizare accesați acest tutorial.

Pentru a afla mai multe despre gestiunile aditionale și despre cum vă pot ajuta să vă îmbunătățiți afacerea, contactați echipa noastră la office@reallife.solutions