Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » produse » client management » incasare facturi


client management


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Mi-a usurat foarte mult munca ca si producator

"Eu am o parere foarte, foarte buna legata de serviciile oferite de echipa Real Life, programul de gestiune il recomand cu mare caldura tuturor, mi-a usurat foarte mult munca ca si producator, am control asupra materiei prime si a stocurilor de produse finite, generare facturi la fel, de fiecare data cand am sunat s-au rezolvat toate problemele avute si legate de site si de programul de gestiune. Deci eu sunt super incantata de voi si de toate solutiile pe care le oferiti, sper sa avem o colaborare lunga in continuare, recomand cu caldura tuturor."

~Mihaela Jarai- Alma Beauty~

Vezi alte testimoniale

Ce soluții vă oferă programul Facturier CLOUD BOCP pentru incasarea facturilor

Stim că este o problemă delicată la fiecare firmă sau companie să incaseze facturile la timp. Am dezvoltat cateva functionalitati in cadrul aplicației BOCP care automatizează procesul de alertare clienți si trimitere factură.  Programul urmărește și trimite reamintiri de plata la clienți rău platnici. 

Programul oferă și cont pentru clienți de unde își pot descărca documentele și facturile emise, fiind un cont mereu accesibil prin internet am eliberat departamentul de contabilitate de interogari si confirmari de sold.

Aceste facilitati pot fi disponibile la următoarele pachete BOCP:

Ce beneficii extra are aplicatia de Facturier online sau de Gestiune stocuri?

Facturi prin email

Trimitere Facturi prin e-Mail

Aplicația utilizează contul dvs de email (fie pe un domeniu sau gmail, prin SMTP) pentru a trimite documente, inclusiv facturi, emise din aplicație. Factura sau documentul este atașat în PDF. Clienții pot raspunde la mail și nu veți pierde raspunsurile, acestea ajung în inbox-ul dvs. Mailurile sunt trimise pe baza unor șabloane care pot fi personalizate. Înaintea transmiterii, utilizatorul poate edita textul mesajului trimis.

Link descarcare factura

Accesare Facturi prin URL

Fiecare factură emisă are și o adresă web care poate fi trimisă la un partener, astfel partnerul dă click pe link-ul primit și vizualizeză factura în browser sau pe telefon.

Cere un cont DEMO sau crează un CONT DEDICAT (10 zile gratuite)

click

Urmărire click (daca clientul da click pe mail e dovada ca a primit factura)

Fiecare factură trimisă are o opțiune de a urmări clickurile pe link-urile din email, astfel dacă partenerul dă click pe adresa facturii sau intră în contul de client, acest lucru se poate vedea chiar pe factură la secțiunea de istoric.

Alertare sms

Alerte SMS din aplicatie

Aplicația poate utiliza API-ul de la web2sms.ro sau altul pentru a trimite SMS-uri de reamintire de plată sau la emiterea facturii.

Reminder

Reamintiri de plată prin email sau sms

Se pot configura mesaje care sa fie trimise automat prin email sau SMS la fiecare factura neachitată cu detaliile datoriei și mesaj personalizat.

Cont client

Cont client cu facturi și restanțe

La fiecare client se generează un cont-client. La trimiterea facturii prin email, sunt incluse și datele de login la acest cont de client/partener. Clientul, daca se loghează, își vede toate facturile emise către el, inclusiv și restanțele și plățile înregistrate. Poate descărca în PDF sau inprima orice factură daca este nevoie. Acest cont include și proforme și chitanțe. Oferim mai multe module opțional care pot fi activate separat (lista produse cu sau fără stoc, comenzi de pe stoc, etc)

Plata cu cardul

Plata cu cardul (plateste online de pe factura)

Se poate activa acceptarea plăților cu cardul. Fiecare factură emisă va avea un buton de plată cu cardul pentru a face plata, astfel dacă se trimite factura prin email, clientul va putea plăti factura cu cardul și banii sunt incasați automat

Urmarire incasari

Urmărire incasări

Aplicația urmărește incasările facturilor emise, astfel se poate vizualiza rapid lista clientilor cu datorii, facturi neachitate, totaluri și alte statistici.

Arhiva

Istoric interacțiuni

Pe fiecare factură se pot vizualiza mailurile trimise la clienti, clickuri de deschidere factura, se pot înregistra discuții telefonice cu clientul sau alte mențiuni.