Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » produse » gestiune si vanzari » gestionare produse


Am primit recomandari de calitate

"Am fost putin stresant (recunosc), dar intreaga echipa a ascultat ce aveam de spus de fiecare data cand am sunat la inceputul colaborarii. Promptitudinea si eficienta in solutionareea diverselor cereri au fost exceptionale. Am primit recomandari de calitate si tutoriale foarte bune pentru nevoile de configurari sau setari aparute. Merci!"

~ Ionut Mateescu- 3A ELECTRIC CO~

Vezi alte testimoniale

Gestionare produse

Produsele, sunt organizate după fișe de magazii. Pentru fiecare produs, la fiecare punct de lucru/magazie, se creează o Fisă de Magazie.

Fișa de Magazie, conține denumirea produsului, o scurtă descriere, prețul de vânzare, reduceri, stocul produsului și alte informații utile.

Fișele din diferitele puncte de lucru, sunt legate de același cod de produs, astfel se realizează transferul simplu și ușor între puncte de lucru/magazii.

Pentru fiecare Fisă de Magazie, se generează și un cod de bare unic, care se poate imprima pe etichete autoadezive și se pot folosi pentru a identifica produsul, sau se poate folosi codul existent de pe produs.

Produsele pot fi identificate după cod, cod de bare, denumire sau cod intern.

Se pot stabili două trepte de alerte sau avertizări ale stocurilor, pentru a vizualiza cu ușurință produsele care sunt sub pragul minim.

Pe fiecare Fisă de Magazie se poate vizualiza:

  • datele și detaliile produsului
  • istoricul preturilor
  • lista intrărilor și iesirilor
  • raportul de stoc (câte produse mai sunt pe stoc și la ce prețuri au fost cumpărate, valoarea stocului)
  • raportul de profit (diferență între prețul de vânzare și intrare)
  • profitul realizat pe produs.
  • lista furnizorilor de la cine a fost achiziționat acel produs și ce cantitate mai este pe stoc de la fiecare

VREAU SĂ TESTEZ

Rapoarte gestiune

Se pot genera diferite rapoarte în gestiune, pentru a vizualiza stocul dintr-o perioadă, mișcările din perioada selectată, valoarea intrărilor și iesirilor, profitul realizat, valoarea stocului și alte informații.

Nomenclator produse

Programul fiind legat și de magazine virtuale, lista de produse este organizată în 3 nomenclatoare, cel mai bine explicat printr-un exemplu:

Grupe Produse - lista produselor ce apare pe website, conține câmpurile titlu, descriere, caracteristici generale

Variante Produse - Fiecare produs, are cel puțin o variantă sau mai multe, în funcție de culoare, marime sau altă caracteristică definită de utilizator

Fișe de magazie - Pentru fiecare variantă, există o fisă de magazie în fiecare gestiune, aceasta conține intrări, iesiri și informații legate de stoc.

Exemplu produs:

DENUMIRE GRUPĂ: Masă ovală lucioasă

DESCRIERE GRUPĂ: Masă ovală cu finisare lucioasă, picioare inox, perfectă pentru orice încapere.

    Varianta A: Masă ovală lucioasă diamentru 100cm, COD: ML100

        Fisă de magazie în punctul GALAȚI: Preț: 150RON, stoc 5 buc.

        Fisă de magazie în punctul TIMISOARA: Preț: 160RON, stoc 10 buc.

    Varianta B: Masă ovală lucioasă diamentru 120cm, COD: ML120

        Fisă de magazie în punctul GALAȚI: Preț: 160RON, stoc 3 buc.

        Fisă de magazie în punctul TIMISOARA: Preț: 170RON, stoc 0 buc.

Pe un website, se listează produsele grupate, de exemplu: Masă ovală lucioasă, iar când se intră pe pagina de produs, se poate realiza un selector de variantă dupa mărime, lungime, diametru, etc.

În gestiune, se regăsesc trei liste:

  • lista grupelor, în modulul de website
  • lista variantelor, cu stocul global din toate magaziile
  • lista fișelor de magazie, cu prețul și stocul din magazia selectată.

 

Informații importante:

Fiecare variantă, poate avea poză atasată, care este afisată în program și pe site.

Adaugarea unui produs nou, fie din program fie prin import, va creea o grupă cu o singură variantă și câte o fisă de magazie, pentru fiecare punct de lucru. De pe fișa produsului, se poate clona varianta și adauga mai multe variante, fiind necesară doar specificarea caracteristicilor pentru variantă.

Dacă se conectează la un website, trebuie specificata magazia din care să se afiseze prețul de vânzare și să se verifice stocul.

Prin interfața parteneri, se poate activa  să apară lista de produse, doar dintr-o singură magazie. Partenerii, pot verifica stocul, sau pot plasa comenzi cu rezervare stoc (vânzare imediată) sau fară rezervare stoc.

Astfel:

Fiecare variantă are un cod unic intern, și un cod de bare, după care se poate identifica produsul, în fiecare magazie. Conceptul de grupă, nu se introduce, decât dacă se conectează și un website la aplicație.

Transfer produse între magazii

Stocul produselor, poate fi transferat de pe o fisa de magazie pe o alta fisa a aceluiași produs, cu ajutorul modulului de transfer produse