Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » produse » gestiune si vanzari


gestiune si vanzari


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Am primit recomandari de calitate

"Am fost putin stresant (recunosc), dar intreaga echipa a ascultat ce aveam de spus de fiecare data cand am sunat la inceputul colaborarii. Promptitudinea si eficienta in solutionareea diverselor cereri au fost exceptionale. Am primit recomandari de calitate si tutoriale foarte bune pentru nevoile de configurari sau setari aparute. Merci!"

~ Ionut Mateescu- 3A ELECTRIC CO~

Vezi alte testimoniale

CloudGest - Program Gestiune și Vânzări - Online

Vine  un moment în viața oricărei firme, când nu mai poate coordona activitatea dintr-un singur loc, și are nevoie de libertatea și avantajele oferite de internet, utilizând o soluție cloud.

Programul BOCP Gestiune și Vânzări, este un ERP online (Enterprise Resource Management). Programul combină mai multe module într-un singur sistem pentru a optimiza fluxul de lucru de la recepționarea mărfurilor, importare produse din alte sisteme, urmărire stocuri, transferuri de stoc, situații, rapoarte, vânzări în magazine sau prin magazin virtual, facturare, urmărire încasări și plăți, control și verificare activate angajați. În afară de contabilitate, îți oferim uneltele pentru a-ți simplifica vânzările și a aduce normalitate în firma ta.

Ce oferă programul nostru de gestiune stoc și vânzări?

Pachetul include următoarele module:

Gestiune

 • Recepții marfă
 • Bon consum
 • Transfer produse între puncte de lucru
 • Bonuri de conversie, rețetar producție
 • Bonuri de custodie
 • Gestiune produse
 • Inventar
 • Import produse din feedurile furnizorilor

Vânzări/clienți

 • Facturi fiscale personalizabile
 • Facturare abonamente
 • Facturi proforme
 • Vânzări cu bon fiscal
 • Chitanțier
 • Facturare servicii predefinite
 • Agendă contacte
 • Distribuție prin feed-uri și API

De ce este mai bine Online?

 • Ti s-a intamplat să se strice calculatorul si să pierzi datele clienților? BOCP stochează datele pe mai multe servere simultan, backup-ul datelor se face zilnic. 
 • Nu ești legat de birou, programul online îți permite sa lucrezi de oriunde
 • Poți administra mai multe puncte de lucru sau magazii/depozite dintr-un singur program, vizualizezi stocul, recepționezi, transferi marfa, facturezi online, emiți bonuri fiscale din fiecare punct de lucru.

BONUS: include modulul GDPR, util firmelor pentru a fi în acord cu reglementările europene privind protecția datelor.

Testeaza acum gratuit!

Motivul principal pentru care ne-au ales majoritatea clientilor:

Solutia noastra de gestiune stoc tine evidenta la produselor intr-un sistem centralizat care permite integrarea completa a sistemului tau de vanzari:

Solutia tine centralizat stocurile pentru una sau mai multe puncte de lucru, depozit sau magazine cu vanzare cu casa de marcat si aditional putem sincroniza site-urile tale pentru a prelua comenzile automat si pentru a sincroniza stocurile catre site-ul tau in timp real. Aditional oferim interconectari cu alte platforme deja functionale: eMag Marketplace, CEL Marketplace, Shopmania sau pentru alte platforme prin care vinzi. Putem activa rapid si un magazin virtual performant care este construit pe baza de date din gestiune, astfel doar publici produsele si le vinzi.

Facilități interesante

Cont clienți unde clienții își văd facturile, restanțele și alte documente descărcabile. 

Clienții pot avea opțiunea de a plăti facturile și cu cardul.

Prețuri vânzare în alte valute, autocalcul curs BNR.

Facturi în mai multe limbi.

Alerte stoc mic sau minim și expirare loturi, unități de măsuri duale (1 cutie= 25 buc), satistici rulaj cele mai vândute produse.

Alertare email sau SMS, la emitere facturi și la restanțe, reamintiri de plată, autofacturare pe bază de abonamente.

Rapoarte vânzări locale și globale

istoric și statistici cu cele mai vândute produse, rapoarte cu situații stoc și jurnale pentru contabilitate.

Acces pe nivele pentru utilizatori - configurare acces pentru angajați, permisiuni limitate.

Import produse și contacte

Preluare feed-uri de produse de la furnizori, cu stoc furnizori, poze produse, descrieri, etc.

Posibilitate conectare stoc la magazin virtual cu variante produse, filtre caracteristici, rezervare stoc pentru comenzi plasate.

 

Testeaza acum gratuit!

Ce este BOCP?

BOCP este o soluție online care integrează gestiune stocuri, vânzări produse prin e-commerce și în magazine cu case de marcat sau sisteme POS, administrarea relațiilor cu clienții prin module inovatoare de urmărire a acestora. Se facilitează urmărirea clientului de la primul contact, colectarea datelor din formulare plasate pe un site, email marketing, până la finalizarea vânzarii și inclusiv urmărirea soldurilor de clienți. Programul, include și o interfață pentru parteneri prin care aceștia iși văd situația facturilor și restanțelor și pot plasa comenzi online pentru produse sau alte servicii.

Cum funcționează?

Programul funcționează online, fără să fie nevoie să instalați ceva pe calculatorul dumneavoastră.  Accesați interfața simplu din orice browser (Chrome, Firefox, Opera, Safari) și aveți acces la afacerea dvs.

Pachetul de module pentru firmele care au nevoie de o soluție online de gestiune și vânzari, oferă acces la stocul central de oriunde și oricând în timp real, împreună cu o serie de facilități inovatoare.

Este găzduit pe servere proprii, astfel beneficiarii programului, nu trebuie să-și facă griji de funcționalitatea continuă a unui server local, SC Real Life SRL asigurând mentenanța, securitatea și buna funcționare a softului.

Conectare la magazine virtuale

Conectare la magazine virtuale

Datorită faptului ca BOCP funcționează online, este posibilă și conectarea acestuia la un magazin virtual, lucru care permite folosirea unei baze de date centralizată, atât pentru vânzarea din magazine virtuale cât și din unul sau mai multe magazine fizice în același timp, cu posibilitatea de a conecta la program una sau mai multe case de marcat, toate rapoartele, calculele și documentele fiind generate în timp real.

Securitate si backup

Securitatea contului tău

Fiecare cont BOCP, are o bază de date independentă cu backup zilnic. În acest fel, datele tale vor fi întotdeauna în siguranță. Bineînțeles, acest factor este garantat de confidențialitate și vor fi asigurate prin contract.

Actualizari periodice

Actualizări

Pentru ca programul să nu fie depășit din punct de vedere al performanței, acesta este actualizat periodic, mentenanța și dezvoltarea acestuia fiind zilnică.
Actualizările la fiecare cont se fac în mod automat, astfel utilizatorii BOCP, nu trebuie să-și faca griji de acestea. Actualizarile și mentenanța fiind asigurate din abonamentul lunar.

Implementari si modificari la cerere

Implementări și modificări la cerere

Suntem deschiși la modificări sau implementări de facilități noi la cerere, fără un cost adițional, doar dacă acestea pot fi standardizate și nu depășesc o limită a complexității tehnice de implementare, astfel acea facilitate să poată fi folosită și de alte conturi BOCP.

În cazul în care o cerere de modificare sau implementare, este complexă din punct de vedere tehnic sau dacă aceasta nu poate fi standardizată, atunci se percepe o taxă de realizare a acelei facilități.

Din punct de vedere a graficii interfeței programului, se implementează doar anumite recomandări, grafica întregului soft fiind optimizată pentru a putea fi user-friendly (prietenoasă) și pe telefoane inteligente (smartphone) sau tablete.

.

Testează acum gratuit!