Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » actualizare campuri aditionale si detalii facturare


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Facturi emise:1445194
Proforme emise:132302
Chitanțe emise:100377
Vânzări înregistrate:2819050

Mi-a usurat foarte mult munca ca si producator

"Eu am o parere foarte, foarte buna legata de serviciile oferite de echipa Real Life, programul de gestiune il recomand cu mare caldura tuturor, mi-a usurat foarte mult munca ca si producator, am control asupra materiei prime si a stocurilor de produse finite, generare facturi la fel, de fiecare data cand am sunat s-au rezolvat toate problemele avute si legate de site si de programul de gestiune. Deci eu sunt super incantata de voi si de toate solutiile pe care le oferiti, sper sa avem o colaborare lunga in continuare, recomand cu caldura tuturor."

~Mihaela Jarai- Alma Beauty~

Vezi alte testimoniale

Actualizare campuri aditionale si detalii facturare

2015-01-06

Avand in vedere ca sistemul de gestiune permite definirea campurilor aditionale pentru fiecare produs a devenit necesar in unele cazuri sa imprimam aceste detalii si pe facturi.

Astfel la definirea campurilor aditionale am introdus o optiune de a specifica daca acel camp va fi afisat si pe factura si la vanzari:

Daca un camp personalizat este activat pentru vizibilitate publica, acela va fi afisat pe toate listele de produse:

De exemplu, deasupra produsului se afiseaza producatorul si "Marca MT55" acesta fiind un camp personalizabil - cod oem.

Caracteristicile ce se refera la grupa de produse din care face parte produsul se afiseaz deasupra, iar caracteristicile variantei produsului se afiseaza sub denumire:

La selectarea produsului vor fi afisate acelasi informatii:

Aceste informatii se preiau si se afiseaza si pe factura:

Mentiune: denumirile sunt salvate permanent pentru fiecare factura, astfel aceste caracteristici apar doar la produse noi adaugate si nu retroactiv.

In cazul in care se doreste personalizarea aspectului rugam clientii sa ne contacteze prin email.

Nota: avand in vedere ca aceste caracteristici sunt salvate intr-un cache, schimbarea vizibilitatilor nu va fi activa decat la urmatoarea salvare sau editare a produsului, sau daca se ruleaza schriptul de recalcularea cache-ului la produse. Astfel recomandam setarea si configurarea campurilor aditionale inainte de a introduce lista de produse.