Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » produse » client management


client management


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Apreciez foarte mult sprijinul pe care mi-l oferiți

"Apreciez foarte mult sprijinul pe care mi-l oferiți constant și seriozitatea de care dați dovadă la fiecare solicitare pe care o am vizavi de programul de facturare. Am să vă recomand ori de câte ori am ocazia și vă doresc mult succes în continuare cu ceea ce faceți!"Mulțumesc încă o dată!

~Cătălina~

Vezi alte testimoniale

CRM-ul BOCP pentru Firma ta

CRM-ul BOCP, prescurtat de la Customer Relationship Management, este un sistem prin care îți poți urmări clienții existenți, potențiali, furnizorii și activitățile cu toate contactele din agendă, într-un mod eficient.

În BOCP, punem la dispoziție un pachet de module CRM, prin care se pot administra sau urmări furnizorii, partenerii, clienții reali și clienții potențiali.

CRM pentru pachetul de Gestiune/Vânzări

Pachetele de Gestiune/Vânzări împreună cu Agenda și modulul de urmărire a clienților potențiali, vă pot oferi, o flexibilitate mai mare a evidenței clienților existenți sau potențiali.

În firmele în care un client, poate intra în contact cu mai mulți angajați, e destul de greu să fie ținută o evidență a discuțiilor dintre client-angajat/angajați. În BOCP, pentru fiecare client în parte se pot adăuga notițe, discuții telefonice, taskuri și întâlniri atât din cadrul agendei, cât și din alte module, de exemplu de pe o factură.

Se pot trimite mailuri direct din Agenda, către un client și se poate vizualiza, întregul istoric, cu ce mailuri au fost trimise, către un client.

Întâlnirile, mementourile și reminderele, se pot adăuga în calendarul BOCP, care adițional poate fi conectat la Google Calendar, lucru care oferă o flexibilitate mai mare a urmăririi de întâlniri sau remindere.

Cere gratuit un cont demo

Conceptul Modulului Agenda

Agenda, funcționează ca și o baza de date centralizată, pentru contacte.

Fiecare contact din agendă, are o fișă de client, iar pentru fiecare contact, se pot salva fișiere (ex: contracte, copii dupa buletin, etc), se pot stabili întâlniri (care vor aparea în calendar), se pot vizualiza rapoarte (în funcție de ce alte module mai sunt activate), se poate vizualiza un istoric a mailurilor, trimise către acel client.

Adăugarea de contacte

Contactele, pot fi adăugate în două moduri: prin importul a mai multor contacte deodată, sau manual, unul câte unul. Există mai multe tipuri de a importa mai multe contacte deodată, în funcție de ce bază de date se dorește a importa.


Se pot importa, contacte, în urmatoarele moduri:
- Import contacte customizat: Se crează un fișier în Excel, se aranjează coloanele în ordine, în funcție de ordinea acestora din BOCP, se introduc datele în tabel, apoi se salvează fișierul în format CSV. Puteți citi tutorialul de import customizat
- Import contacte din Gmail - Pentru a importa contactele din Gmail, prima oara acestea trebuie exportate din Gmail. Puteți citi tutorialul despre importul contactelor din Gmail
- Pentru a importa contacte din AWeber, puteți citi tutorialul de importare a contactelor din AWeber
- Pentru a importa contacte din Zoho CRM, puteți citi tutorialul de importare a contactelor din Zoho

Câmpuri personalizate

BOCP, permite crearea de câmpuri personalizate, astfel încât agenda, să îndeplinească aproape orice cerință. Puteți citi si tutorialul despre cum se crează câmpurile personalizate. Adițional, aceste câmpuri personalizate, pot fi folosite la importuri.

Încărcare de fișiere

Pentru fiecare contact în parte, se pot încărca fișiere. De ex: copie dupa buletin, poză, contracte sau alte documente. Puteți citi tutorialul despre încărcarea fișierelor în agendă.

Trimiterea de mailuri

BOCP, permite trimiterea de e-mailuri, spre contactele din agendă direct din program, cu posibilitatea de a fi trimise de pe adresa personală, astfel, se poate urmări și din contul personal de e-mail ce s-a trimis și ce a răspuns un contact. Puteți citi tutorialul despre trimiterea de mailuri din agendă.

Detectarea contactelor duplicate

În orice agendă, există posibilitatea de a apărea contacte duplicate, adică un contact să fie adăugat de mai multe ori. În agenda BOCP, aveți la dispoziție un instrument, prin care BOCP, poate detecta contactele duplicate în funcție de mai mulți parametrii. Puteți citi tutorialul, in care, este explicat cum funcționează detectarea contactelor duplicate.

Cere gratuit un cont demo

Urmărirea clienților potențiali

Acest modul funcționează ca și o bază de date, prin care contactele din agendă, care sunt clienți potențiali, pot fi ordonați în funcție de mai mulți parametrii: Interes, departament, utilizator alocat, stare (sau status),etc. Puteți citi pe blogul nostru, care e conceptul modulului de urmărire a clienților potențiali.

Configurarea modulului

Parametrii de filtrare: departament, interes, stare, etc pot fi toate configurate după bunul plac sau după nevoie. Puteți citi și tutorialul despre configurarea modulului de urmărire a clienților potențiali.

Procesarea clienților potențiali

Fiecare client potențial, are o fișă, din care acesta poate fi procesat. Prin procesare se înțelege, o schimbare de stare (status), stabilirea unei întâlniri, trimitere de e-mail, adăugarea unei conversații ca și notiță sau adăugarea unei convorbiri telefonice.

Generarea de formulare

Din acest modul, se pot genera formulare, care să fie afișate pe site-ul dvs, sau pe orice pagină web de tip html, iar datele completate în aceste formulare, vor fi automat introduse in agendă, și în modulul de urmărire a clienților potențiali. Se crează un formular nou, se adaugă câmpurile dorite, se setează pe ce adresă de e-mail să fie trimisă o alertă, când un formular este completat și se setează departamentul, interesul și statusul cu care să fie introdus în modul.

Programarea de trimitere automată a mailurilor

Pentru fiecare formular generat din BOCP, se pot programa pachete de mailuri, care să fie trimise automat, astfel un client potențial care a completat un formular, va primi automat mai multe mailuri stabilite pe bază de șablon.

În cazul în care utilizatorul, care completează formularul, este conectat la facebook, o parte din datele acestuia, vor fi preluate de pe contul lui de Facebook, bineinteles, doar cu acordul acestuia.

Moduri de utilizare

Pentru trimiterea ofertelor și urmărirea clienților potențiali

Trimiterea ofertelor clienților interesați de un produs, sau serviciu și urmărirea acestora, poate să devină o bătaie de cap, pentru un angajat.

Cu acest modul, se poate automatiza, tot procesul de trimitere de oferte și urmărire a acestor clienți.

Cum funcționează:
1. Din modul, se generează un formular nou.

2. Se alege modalitatea în care să fie introdus clientul în baza de date, în funcție de: departament, interes, status, la ce utilizator BOCP e alocat un anumit client, etc.

3. Se aleg care câmpuri să apară în formular: Nume, nr. de telefon, adresa, mesaj, etc.

4. Modulul, generează un cod, care trebuie introdus pe site-ul unde se dorește a fi publicat formularul.

5. Se stabilesc șabloane predefinite de mailuri. Acestea, pot fi setate, pentru trimitere  manuală sau automată. Pot fi și programate, după cât timp să fie trimise după înregistrarea utilizatorului prin formular.

Utilizatorul, completează formularul, iar acesta va fi automat listat în modulul, Sales Leads. Adițional, se poate seta, să primiți o alertă prin e-mail, cu datele utilizatorilor care au completat formularul.

Se poate seta ce mailuri să se trimită automat, către clientul potențial, care a cerut o ofertă, completând formularul.

Conceptul: nu doar ca veți avea o bază de date cu clienții potențiali, aceștia pot fi și urmăriți în funcție de progres, pot fi urmărite ce mailuri/oferte și când au fost trimise către client, se pot urmări discuțiile telefonice și durata acestora, și se pot seta memento-uri, întâlniri sau task-uri pentru fiecare client în parte

Pentru campanii de e-mail marketing

1. După ce s-a generat formularul, și s-a publicat pe site-ul dorit, se stabilesc ce mailuri, ordinea lor și timpii, după care se trimit, către client.

2. Clientul care a completat formularul, nu doar ca a fost introdus în agendă și în modulul de urmărire a clienților potențiali, dar acesta va primi automat și setul de mailuri, programat de dvs.

Se pot crea un număr nelimitat de formulare, iar fiecare să fie configurat în funcție de interese, departamente sau statusuri.

Avantaje: se pot crea campanii de marketing, targetate și automatizate în funcție de interesul clientului.

Calendarul și Task Managerul

Aceste două module, permit centralizarea memento-urilor (remindere), întâlnirilor și task-urilor procesate din agendă, sau din modulul pentru urmărirea clienților potențiali, într-un calendar grafic. Calendarul, poate fi conectat și la Google Calendar, astfel încât calendarul din BOCP să fie sincronizat cu cel din Google, elementele adăugate în BOCP, fiind vizibile și în Google Calendar.

Puteți citi și tutorialul despre conectarea la Google Calendar.

Cere gratuit un cont demo