Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » produse » gestiune si vanzari » administrare taxa sgr


Apreciez foarte mult sprijinul pe care mi-l oferiți

"Apreciez foarte mult sprijinul pe care mi-l oferiți constant și seriozitatea de care dați dovadă la fiecare solicitare pe care o am vizavi de programul de facturare. Am să vă recomand ori de câte ori am ocazia și vă doresc mult succes în continuare cu ceea ce faceți!"Mulțumesc încă o dată!

~Cătălina~

Vezi alte testimoniale

Administrare taxă SGR

SGR reprezintă sistemul de garanție - returnare prin care se va plăti o garanție atunci când se achiziționează o băutură de la un comerciant, această garanție aplicându-se doar la anumite tipuri de ambalaje identificate printr-un logo specific.

Conform legislației române, în BOCP garanția SGR se poate utiliza la recepționarea acestor tipuri de mărfuri, cât și la vânzarea acestora. 

Facilități

  1. Având în vedere că produsele cu SGR au cod de bară (EAN13 sau EAN8) definite conform HG 1074/2021 iar până la 30.06.2024 încă se pot comercializa și produsele care nu includ această garanție, în BOCP se pot crea variante la produse (un produs alternativ cu aceeași denumire) astfel se vor putea comercializa în paralel ambele tipuri de produse.
  2. După epuizarea stocului produselor care nu conțin acest tip de garanție, acestea se vor putea arhiva, iar în continuare se vor putea vinde doar cele care includ garanția.  
  3. Garanția SGR nepurtătoare de TVA, odată definită și marcată corespunzător având cota TVA 0, se poate seta la nivel de fișă produs astfel se va aplica automat atât pe recepțiile facturilor de la furnizor cât și pe facturile emise, proforme, fiscale, pe vânzările cu casă de marcat prin interfata BOCP POS sau comenzile manuale pentru ofertare.
  4. Există posibilitatea de a defini contul contabil pe care să se exporte această taxă
  5. Raport pe o anumită perioadă care afișează produsele vândute cu taxă

Tutoriale de configurare și utilizare

Configurare taxă SGR în BOCP 

Recepționare și facturare produse cu taxă SGR