Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » liste de pret personalizabile
Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Mi-a usurat foarte mult munca ca si producator

"Eu am o parere foarte, foarte buna legata de serviciile oferite de echipa Real Life, programul de gestiune il recomand cu mare caldura tuturor, mi-a usurat foarte mult munca ca si producator, am control asupra materiei prime si a stocurilor de produse finite, generare facturi la fel, de fiecare data cand am sunat s-au rezolvat toate problemele avute si legate de site si de programul de gestiune. Deci eu sunt super incantata de voi si de toate solutiile pe care le oferiti, sper sa avem o colaborare lunga in continuare, recomand cu caldura tuturor."

~Mihaela Jarai- Alma Beauty~

Vezi alte testimoniale

Liste de prețuri personalizabile

2021-01-15

De ce ar trebui să folosești liste de prețuri în BOCP?

Listele de prețuri îți permit să definești reguli de stabilire a prețurilor pentru produsele tale, care pot fi alocate la clienți sau la grupe de clienți.

În cadrul acestor liste poți seta un adaos, un discount sau un preț de vânzare, mai mult decât atât, poți seta plaje de cantități pentru care setezi regula de preț și sistemul în mod automat aplică regula în funcție de cantitatea selectată la vânzarea produselor.

La definirea plajelor de cantități, ai la dispoziție o posibilitate de a crea seturi pentru plaje de cantități, astfel poți personaliza regulile de stabilire a prețurilor cu mare ușurință.

Listele de prețuri pot fi aplicate chiar și la clienții care fac comenzi pe webshop-ul construit pe platforma BOCP, care îți permite să setezi prețuri personalizate pentru clienții tăi.

 

Mai multe detalii despre configurare și funcționalitate găsești aici: https://kb.bocp.eu/view/0/203-liste-de-preturi-pentru-clienti.html

Pentru activarea acestui modul contactează departamentul comercial la adresa: comercial@bocp.eu