Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » bocp program erp online
Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Am primit recomandari de calitate

"Am fost putin stresant (recunosc), dar intreaga echipa a ascultat ce aveam de spus de fiecare data cand am sunat la inceputul colaborarii. Promptitudinea si eficienta in solutionareea diverselor cereri au fost exceptionale. Am primit recomandari de calitate si tutoriale foarte bune pentru nevoile de configurari sau setari aparute. Merci!"

~ Ionut Mateescu- 3A ELECTRIC CO~

Vezi alte testimoniale

Program ERP gestiune stocuri si vanzari online

2015-08-19

Ce este un ERP online?

ERP înseamnă 'Planificarea resurselor unei intreprinderi', un program care incearcă să integreze departamentele şi funcţiile dintr-o companie într-un singur soft care ofera proceduri automatizate. Un astfel de program este esențială pentru o companie cu mai multi angajati ca sa desfășoară activitatea in mod profesional.  

Ce ofera programul BOCP ?

BOCP este un ERP online care combina mai multe module intr-un singur sistem online și oferă funcții care ajuta funcționarea societății astfel încât departamentele pot sa partajeze informatiile si pot comunica mult mai usor intre ele. Programul rulează online și permite utilizarea simultană de mai mulți angajați din diferite locații, fiecare avand propriul login la aplicație și drepturi partajate.

Sistemul este construit modular se poate comanda fiecare modul separat. Crează un cont și testează gratuit timp de 10 zile și beneficiază de consultație gratuită!

Module disponibile:

BOCP WEB Gestiune Stoc si Vanzari

BOCP WEB Facturier Online

BOCP WEB Document Management

BOCP WEB Cash Management

BOCP WEB Sales Management

BOCP WEB Agenți vânzări

BOCP  Webshop Solutie Ecommerce

Cere un cont DEMO

Cum poate ERP sa imbunatateasca performantele unei companii?

BOCP adresează nevoile zilnice ale companiilor care desfăsoară o activitate de comerț sau distribuție, oferind o bază de date centralizată cu stocurile, furnizorii, cheltuielile, incasările firmei.

Automatizând sistemul de vânzare și facturare permite stabilirea unor procese clare și simple în cadrul companiei și poate conduce la o creștere financiară deoarece situația stocurilor, a vânzărilor și a clienților devine mult mai transparentă.

O astfel de soluție oferă o infrastuctura software pentru automatizarea diferitelor etape ce trebuiesc parcurse de exemplu pentru a o onora o comandă.

Când un reprezentant al unui serviciu introduce o comandă a unui client în sistem, are toate informaţiile necesare (reputaţia clientului şi istoricul comenzilor sale, documente emise, sold-ul clientului, stocuri existente).

Avand la îndemână toate informațiile și modulele care ajută, de la ofertare, generare contracte până la facturare, ușurează munca utilizatorului excludand greșelile umane.

Cel mai important aspect este totuși controlul oferit administratorului deoarece acesta poate urmări ușor și în timp real performanța angajaților cât și situația vânzărilor.

Pasul următor este un test-drive al aplicației, complet gratuit și suport comercial.

Comandă un cont test: https://comanda.bocp.eu/

AM DEVENIT INTERESAT SI VREAU SA TESTEZ