Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » produse gestiune si vanzarimodul sales leads
Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Fenomenal, raspunde la toate nevoile noastre si este adaptabil

"Posibilitatea ca partenerii sa vada stocul in timp real si sa plaseze comenzile online a redus considerabil timpul care se aloca convorbirilor telefonice pentru verificare si rezervare. Si alte multe avantaje care le aduce prin setarile produselor, Factura se emite doar electronic si se trimite partenerului nefiind necesara o trimitere fizic catre clienti."

~Ceramica Stil SRL~

Vezi alte testimoniale

Modul Sales Leads

2013-04-03

Nevoia de a urmări clienții într-un mod organizat și eficient, a dus la dezvoltarea unui nou modul, care să ușureze munca angajaților noștri.

Astfel, s-a dezvoltat modulul Sales Leads, care ne-a ușurat munca, a scurtat timpul petrecut în alte programe, care oferă posibilitatea, de a introduce date, în tabele sau în alte forme. 

Ce este modulul Sales Leads? 

Acest modul, permite urmărirea clienților, cu posibilitatea de a filtra listele, și de a fi alocati către  utilizatori. Mai jos, aveți o listă de opțiuni, care se pot folosi la acest modul:

  • introducerea unui client existent în agendă
  • alocarea unui client către un utilizator
  • posibilitatea de a filtra clienții pe departamente
  • posibilitatea de a filtra clienții pe domenii de interes
  • posibilitatea de a crea statusuri și de a atribui unui client, un status anume
  • adaugare procesari/discuții
  • istoric modificări lead
  • lista facturi emise
  • adaugare mențiuni
  • adaugare referința
  • adaugare data de revenire
  • adaugare valoare vânzare potențială
  • exportare lista: pdf, excel, printare
  • filtrare după: utilizator alocat, departament, interes, status

 

Pentru cine e util?

Acest modul, a fost dezvoltat, pentru firmele care au mulți clienți/potențiali si ei trebuie urmăriți de mai multe persoane/departamente. Cu ajutorul acestui modul, veți putea ține o evidență clară, a situației clienților dvs, la nivel de firmă.

 

Este un instrument de marketing-vânzări eficient, clienții potențiali, se marchează ca atare într-o bază de date. Pentru acesta, am creat un nomenclator,  care să listeze clienții potențiali în functie de interes, valoare, stare, locație, utilizator alocat.

Pentru fiecare client potential, se pot introduce convorbiri telefonice, notițe si se pot trimite , respectiv vizualiza, emailurile trimise catre client.

BONUS: include modulul GDPR, util firmelor pentru a fi în acord cu reglementările europene privind protecția datelor.

CERE UN CONT DEMO

email marketing

Mesaje

Urmarire discutii telefonice

Calendar google

Notite

E-mail marketing și e-commerce

Se pot trimite mailuri, către liste de clienți potențiali, în funcție de cum este acea listă filtrată. Clienții, care se înscriu într-un magazin virtual, pot fi adăugați în aceste liste de clienți potențiali, aceștia fiind automat adăugați în agendă. De exemplu, clienții care se înscriu pe magazinul virtual, dar nu comandă nimic, sau nu finalizează o comandă.

Cu acest modul, targetarea campaniilor de e-mail marketing, sau chiar și de re-marketing, poate fi mult mai eficientă, decât clasicul newsletter trimis în masă, către toți clienții.

Este implementă și opțiunea de trimitere a SMS-urilor, oferind posibilitatea de a face și SMS-marketing.

Trimitere mailuri:

Pentru a trimite un mail, unei liste întregi (filtrată sau nefiltrată) se face click pe

Se completează câmpurile, apoi, se face click pe Trimite e-mail. Fiecare e-mail, poate fi salvat ca și șablon, pentru a putea fi refolosit, bifând câmpul conform pozei de mai jos

Conectare la Google Calendar și Task Manager

Conectare modul și la Google Calendar. Se pot nota/adăuga/publica întâlniri sau remindere, cu clienți potențiali, atât în calendarul BOCP, cât și în Google Calendar, pentru utilizatorii care folosesc aplicația de pe Android, oferind un plus de mobilitate și flexibilitate.

AM DEVENIT INTERESAT ȘI VREAU SĂ TESTEZ

Citiți și conceptul modulului de urmărire a clienților potențiali.