Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » produse » gestiune si vanzari » importare produse din feed


Mi-a simplificat munca fantastic

" Am recomandat si recomand in continuare BOCP celor cu care lucrez. Imi place foarte mult faptul ca exista deschidere din partea echipei in implementarea solicitarilor noastre fapt ce a dus la optimizarea timpului de lucru si la o automatizare a proceselor zilnice."

~Imavision Media & Development~

Vezi alte testimoniale

Importare automatizata a produselor de la furnizori prin feed

Solutia noastra de gestiune stocuri, permite importarea produselor de la mai multi furnizori pe o lista centralizata. Astfel, devine foarte simplu, sa cautam rapid si usor, un produs la furnizorii nostri, si sa plasam comanda, economisind mult timp, pierdut cu cautarea pe diverse site-uri si platforme, Business2Busines.

Feed-urile, au un rol important in ziua de azi, distribuitorii pot sa distribuie stocurile disponibile catre revanzatorii, iar tot prin feed-uri firmele, vad stocul real de la distribuitor, si pot factura bunurile mai departe, catre clientii finali.

Astfel, am realizat doua tipuri de feed-uri:

Preluare produse de la un alt furnizor cu feed propriu

importare produse in gestiune din alte feed-uriModulul de Furnizori Online, permite sa adaugi unul sau mai multe feed-uri de la furnizorii tai.

Se vor importa denumirile, codurile, descrierile, caracteristicile si pozele produselor, stocul din feed, va fi afisat, la campul stoc furnizor.

Modulul, prezinta o lista centralizata cu produsele din toate feed-urile, si ai optiunea sa importi individual, produsele din feed, sau sa setezi o intreaga categorie de produse, sa fie importata in Gestiune.

Daca ai magazin virtual conectat la BOCP, lista de produse se poate publica foarte rapid si pe site, avand deja descrierile, si detaliile, pozele preluate din feed-uri.

In cazul in care nu avem feed-ul tau inca implementat, te rugam sa contactezi departamentul comercial pentru implementare

 

Preluare produse de la un furnizor care utilizeaza BOCP.

importate produse din alte conturi bocpIn cazul in care ai un furnizor, care utilizeaza si el solutia noastra BOCP Gestiune Stoc, se pot interconecta conturile in asa fel incat sa primesti automat lista de produse de la furnizor si detaliile, stocurile si preturile sa fie actualizate in timp real.

Se preiau automat detaliile produselor, descrierile, produsele, categoriile, stocul și produsele pot fi importate și ținute la curent în BOCP, pentru ofertare, vanzare facturare rapida.

 

 

 


Cere un cont DEMO

Importare produse din Feed-uri și interconectare conturi BOCP/Cloudbill