Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » produse » gestiune si vanzari » facturari si chitante


Am primit recomandari de calitate

"Am fost putin stresant (recunosc), dar intreaga echipa a ascultat ce aveam de spus de fiecare data cand am sunat la inceputul colaborarii. Promptitudinea si eficienta in solutionareea diverselor cereri au fost exceptionale. Am primit recomandari de calitate si tutoriale foarte bune pentru nevoile de configurari sau setari aparute. Merci!"

~ Ionut Mateescu- 3A ELECTRIC CO~

Vezi alte testimoniale

Program online pentru emiterea facturilor fiscale, proforme si chitante.

Program Online Facturi Fiscale, proforme si chitantePentru cei care au nevoie de o soluție modernă, dinamică și eficientă pentru a emite și urmări facturi fiscale sau proforme, am realizat un program online accesibil prin internet de oriunde și disponibil oricând aveți nevoie.

Având o bază de date centralizata, angajații firmei au la îndemână, oricând datele necesare pentru a emite o factură.

Programul, poate emite facturi proforme, pe baza cărora se pot emite în mod automat, și facturile fiscale.

Oferim multe facilități pentru a filtra facturile de la un anumit client, soldul clienților, datornici, scadențe, urmărire incasări și plăți, etc.

Facilități importante ale programului de facturare online:

  • Se pot configura mai multe puncte de lucru, cu o serie de facturi dedicate fiecaruia, sau poate fi folosit un singur facturier online. Numerotarea se face în mod automat, astfel exista siguranța, ca nu vor fi sărite numere și toate facturile emise apar în sistem pentru a fi verificate.
  • Facturile și toate documentele emise, pot fi imprimate, descărcate în format pdf sau trimise prin email.
  • Pe fiecare factură, se pot înregistra plăți online, prin bancă, cu bon fiscal, chitanțe.
  • Se poate emite în mod automat și chitanța fiscală, precompletată automat conform facturii, și care poate fi pentru o suma parțială sau întreaga;
  • În cazul în care se emite și chitanța din program, aceasta poate fi imprimată pe aceeași foaie, împreună cu factura fiscală.
  • Se poate încărca semnătura și ștampila scanată, care vor fi afișate pe facturile emise și trimise prin PDF sau e-mail.
  • Se pot configura alerte prin e-mail, care se trimit automat pentru reamintirea plății.

Pentru mai multe detalii vă rugăm accesați site-ul nostru www.facturionline.eu