Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » produse » facturare si automatizare vanzari » printerqueues


facturare si automatizare vanzari


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Mi-a usurat foarte mult munca ca si producator

"Eu am o parere foarte, foarte buna legata de serviciile oferite de echipa Real Life, programul de gestiune il recomand cu mare caldura tuturor, mi-a usurat foarte mult munca ca si producator, am control asupra materiei prime si a stocurilor de produse finite, generare facturi la fel, de fiecare data cand am sunat s-au rezolvat toate problemele avute si legate de site si de programul de gestiune. Deci eu sunt super incantata de voi si de toate solutiile pe care le oferiti, sper sa avem o colaborare lunga in continuare, recomand cu caldura tuturor."

~Mihaela Jarai- Alma Beauty~

Vezi alte testimoniale

PrinterQueues

Stații de imprimare PrinterQueues™

Necesitatea de a imprima sute de facturi emise zilnic ne-a indicat să dezvoltăm o soluție inovativă pentru a imprima toate documentele deodată. Acest lucru fiind puțin mai dificil din web, am creat stații virtuale de imprimare PrinterQueues. Documentele emise în aplicație pot fi listate direct pe imprimanta locală, descărcate în PDF sau trimise pentru a fi imprimate pe una dintre stațiile virtuale definite.

Pentru fiecare stație se configurează o aplicație locală pe un calculator care este conectat la o imprimantă. Acest mic program va monitoriza in continuu Queue-ul alocat lui și va lista orice document trimis la imprimat.

Drepturi de imprimare

Bineînteles este necesar să limităm utilizatorii, astfel am creat permisiuni pentru utilizatorii care să aiba acces la stațiile de imprimare.

Cloudprint de oriunde

Aplicația noastă fiind o soluție în cloud, poate plasa orice document în aceste Queue-uri de oriunde, astfel putem lista orice document pe oricare din imprimantele configurate în cloud. Bineînțeles avem mai multe măsuri de siguranță și doar utilizatorii logați și autorizați pot lista documente.

Imprimare multiplă cu un singur click

Am implementat opțiunea de imprimare mai multe documente selectate la:

Adițional a devenit o necesitate să imprimăm și anumite atașamente în același timp. De exemplu la imprimarea facturilor fiscale, am implementat opțiuni pentru a imprima automat după fiecare factura și următoarele tipuri de atațamente:

  • Picker list (conține produsele de împachetat + locația acestora pe rafturi)
  • AWB-ul emis
  • Borderou expediție Poșta Română
  • Certificat de garanție produse
  • Prospecte și Broșuri anexate la produsele facturate
  • Garanțiile specifice produselor (se pot încărca garanții în format PDF la produsele din nomenclator)