Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » produse » creare webshop si site » plata cu cardul


creare webshop si site


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Am primit recomandari de calitate

"Am fost putin stresant (recunosc), dar intreaga echipa a ascultat ce aveam de spus de fiecare data cand am sunat la inceputul colaborarii. Promptitudinea si eficienta in solutionareea diverselor cereri au fost exceptionale. Am primit recomandari de calitate si tutoriale foarte bune pentru nevoile de configurari sau setari aparute. Merci!"

~ Ionut Mateescu- 3A ELECTRIC CO~

Vezi alte testimoniale

Implementare sistem de acceptare a cardurilor pentru plata prin internet

Orice magazin virtual, pentru a fi complet, trebuie sa ofere utilizatorilor mai multe optiuni de a achita contravaloarea produselor comandate, prin magazinul online.

Pentru a accepta plata cu carduri de credit sau de debit, este necesara instalarea si configurarea unui modul, care face legatura intre magazinul online si portalul de plata.

 

Ce gateway-uri sunt compatibile cu BOCP?

Avem implementate sistemul de acceptare a platilor cu cardul cu urmatorii furnizori:

  • RomCard 3DSecure - necesita un contract direct cu o banca
  • PayPal - necesita un cont business
  • MobilPay - necesita cont pe site si contract semnat direct cu furnizor
  • EuPlatesc.ro - necesita cont pe site si contract semnat direct cu furnizor
  • PlatiOnline.ro - necesita cont pe site si contract semnat direct cu furnizor
  • Librapay.ro - necesita cont pe site si contract semnat direct cu furnizor
  • ING WebPay - necesită cont pe site și contract semnat direct cu furnizorul

Cum functioneaza sistemul de plata cu cardul?

Dupa finalizarea comenzii, clientului i se afiseaza factura proforma care contine un buton de plata cu cardul.
Acest buton, duce pe pagina furnizorului de acceptare a platilor cu cardul si clientul, introduce datele cardului intr-un mediu securizat.

Aici, va confirma ca  datele sa fie corecte, si dupa un click, se proceseaza plata. In caz de succes, el va fi notificat prin email de acest lucru si furnizorul, poate livra produsele comandate.

Securitate: datele cardului, nu sunt introduse pe pagina BOCP, sau a site-ului, site-ul va primi doar o notificare automatizata de la procesatorul platii, daca plata s-a efectuat cu succes sau nu.

Facturile platite cu cardul, vor aparea automat ca si platite, dupa ce se valideaza tranzactia.

Cum intra banii, in contul furnizorului?

Accepta carduri: VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO

Portalul care prelucreaza plata, lucreaza direct cu bancile, care furnizeaza serviciile de procesare a cardului. Furnizorul, va primi acces la o interfata de administrare la portal, prin care poate verifica lista tranzactiilor si starea acestora. Portalul de plata cu cardul, proceseaza tranzactia si banii vor fi virati in contul bancar al furnizorului.

Care este termenul de procesare, a platii?

Timpul necesar pentru a procesa o plata cu cardul, difera de la furnizor la furnizor. In mod normal, cardul clientului, este verificat in momentul in care el finalizeaza comanda (daca are disponibila suma respectiva) si in 2-3 zile lucratoare, banii sunt debitati pe cardul de credit sau de debit. Sumele din tranzactii, sunt de obicei transferate in contul furnizorului de 2 ori pe luna, sau saptamanal, in functie de valoarea platilor, si de furnizorul ales pentru acceptarea cardurilor.

Care portal va fi folosit pentru acceptarea cardurilor?

Clientul, poate sa aleaga orice portal de plata, sau poate sa faca un contract direct ,cu orice banca pentru a accepta plata cu cardul. Fiecare banca, are o oferta proprie si diferita. Noi putem implementa orice sistem, in magazinul virtual. Pentru acceptarea platilor cu cardul, noi recomandam furnizorul Mobilpay.ro, dar in final clientul, are libertatea, sa aleaga orice modalitate de plata ii este convenabila.