Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » produse » creare webshop si site » interconectare prin api


creare webshop si site


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Mi-a usurat foarte mult munca ca si producator

"Eu am o parere foarte, foarte buna legata de serviciile oferite de echipa Real Life, programul de gestiune il recomand cu mare caldura tuturor, mi-a usurat foarte mult munca ca si producator, am control asupra materiei prime si a stocurilor de produse finite, generare facturi la fel, de fiecare data cand am sunat s-au rezolvat toate problemele avute si legate de site si de programul de gestiune. Deci eu sunt super incantata de voi si de toate solutiile pe care le oferiti, sper sa avem o colaborare lunga in continuare, recomand cu caldura tuturor."

~Mihaela Jarai- Alma Beauty~

Vezi alte testimoniale

Sincronizare BOCP cu alte siteme ERP sau magazine virtuale

Business Online Control Panel, pune la dispozitia clientilor, un serviciu API, prin care se pot sincroniza datele din aplicatie, cu alte sisteme ERP, sau magazine virtuale.

Prin acest API, se pot efectua, urmatoarele tranzactii:

Exportare date:

 • exportarea listei de produse (nomenclatorul generic de lista produse)

 • exportarea fiselor de magazie din punctele de lucru (informatii specifice de stoc la un anumit punct de lucru)
 • exportarea facturilor emise
 • exportarea vanzarilor
 • export clienti

Adaugare/modificare date:

 • adaugare client/modificare client
 • adaugare produs nou
 • inregistrare vanzare
 • emitere factura proforma
 • emitere factura fiscala

De stiut:

BOCP, are inclus si un modul WebShop, prin care se pot vinde online, produsele de pe stoc. In cazul interconectarii cu alte magazine virtuale, informatiile din sistem, nu pot fi exportate 100%, deoarece nu toate sistemele, stocheaza toate informatiile. 

De exemplu:

In BOCP, se pot defini producatori, caracteristici la produse (care se bifeaza), se pot grupa produsele si creea variante, care sa apara grupate pe site. Toate aceste informatii, sunt consolidate in lista de produse, si depinde de site-ul extern, sau aplicatia care importa datele, sa le  stocheze fiecare in propria baza de date si sa le proceseze. Daca sunt incarcate mai multe poze la un produs, si produsul face parte dintr-o grupa de produse, aplicatia care face importul, trebuie sa poata prelucra separat, pozele pentru fiecare varianta in parte.

Serviciul de interconectare, oferit de REAL LIFE SRL

In anumite cazuri, oferim un serviciu de interconectare a softului, cu o solutie ecommerce, de exemplu opencart, woocommerce, etc, contra cost.

In cadrul serviciului, sincronizarea se face in felul urmator:

 • produsele existente de pe site, vor fi importate automat si in gestiune
 • noi produse trebuie prima data adaugate pe site, si automat se adauga si in BOCP
 • adaugarea unui produs in BOCP, nu se va sincroniza si catre site, astfel in BOCP pot exista produse care sunt prelucrate doar in BOCP, si nu apar pe site
 • la o comanda finalizata, se va adauga clientul si in BOCP, iar vanzarea se va procesa automat, in modulul Vanzari, produsele vor fi scazute automat, fiind necesar doar emiterea facturii fiscale finale din BOCP.
 • daca este nevoie, se poate emite si factura proforma pentru comanda.

Implementare manuala:

aici avem o prezentare/documentatie a API-ului:

https://docs.google.com/document/d/1EbOxz_6T1z9n_32BbF9VMBc2FTRu1U0fP9maIVIJNNQ

Cateva exemple pot fi descarcate de mai jos

Intrebari frecvente despre sincronizare:

Se pot edita in continuare descrierile si informatiile pe site?

Da, dupa sincronizare, site-ul va trimite orice modificare spre BOCP si datele vor fi reflectate in BOCP. Stocul si pretul, nu se va sincroniza spre BOCP, decat la prima importare a produselor.

Ce informatii vor fi sincronizate din BOCP, spre site?

BOCP, va transmite spre site, orice modificare de stoc in pachete mici, astfel e posibila afisarea intr-un timp aproape real a stocurilor pe site.

Cat de des, se face sincronizarea?

BOCP, are un queue de transmitere a datelor, catre site. La fiecare modificare de pret si stoc, se adauga schimbarea in linia de procesare si se poate lucra mai departe in BOCP, fara sa fie incetinita aplicatia (nu trebuie asteptat pana cand se sincronizeaza). Sincronizarea, se face in fiecare minut si vor fi maxim 50 de pachete transmise per minut. Un pachet, poate contine una sau mai multe schimbari. Astfel, se va actualiza pretul/stocul la aproximativ 50 de produse per minut, in realitate mai putine, in functie de incarcarea serverelor.

Site-ul poate fi configurat, ca la fiecare editare de descriere produs, sa transmita spre BOCP modificarea de titlu/descriere, in momentul salvarii (incetineste putin salvarea, o sincronizare dureaza 1-2 secunde de obicei)

Descarcari:


Exemple PHP interconectare API