Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » produse » facturare si automatizare vanzari » facturi proforme


facturare si automatizare vanzari


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Mi-a usurat foarte mult munca ca si producator

"Eu am o parere foarte, foarte buna legata de serviciile oferite de echipa Real Life, programul de gestiune il recomand cu mare caldura tuturor, mi-a usurat foarte mult munca ca si producator, am control asupra materiei prime si a stocurilor de produse finite, generare facturi la fel, de fiecare data cand am sunat s-au rezolvat toate problemele avute si legate de site si de programul de gestiune. Deci eu sunt super incantata de voi si de toate solutiile pe care le oferiti, sper sa avem o colaborare lunga in continuare, recomand cu caldura tuturor."

~Mihaela Jarai- Alma Beauty~

Vezi alte testimoniale

Factura Proforma Online

Acest program, permite emiterea facturilor proforme online. Este un modul care apartine facturierului BOCP Cloudbill si se gaseste si in varianta gratuita cu un numar maxim de 100 de facturi emise/luna.

Factura proforma, se poate emite catre un client existent in agenda de contacte, a carui date, se  completeaza automat, la fiecare factura emisa; sau catre un client nou, doar dupa ce datele acestuia au fost completate in agenda de contacte. Odata adaugate in agenda, datele unui client, nu mai trebuie completate, la emiterea unei noi facturi.

In cazul magazinelor virtuale, acest modul poate fi conectat la cosul de cumparaturi, astfel la finalizarea comenzii, se va emite automat factura proforma din aceeasi serie.

Facturile  proforme, pot fi trimise, prin email sau descarcate prin PDF.

Optional, se poate activa si plata cu cardul, pentru facturile proforme: se emite si se trimite factura clientului, care contine un link securizat, pentru plata cu cardul. Este necesar, un contract cu un furnizor extern, pentru platile cu cardul.

Pe baza facturilor proforme emise, se pot emite in mod automatizat, cu doar cateva clickuri, facturi fiscale finale.