Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » produse » facturare si automatizare vanzari » facturi proforme


facturare si automatizare vanzari


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Apreciez foarte mult sprijinul pe care mi-l oferiți

"Apreciez foarte mult sprijinul pe care mi-l oferiți constant și seriozitatea de care dați dovadă la fiecare solicitare pe care o am vizavi de programul de facturare. Am să vă recomand ori de câte ori am ocazia și vă doresc mult succes în continuare cu ceea ce faceți!"Mulțumesc încă o dată!

~Cătălina~

Vezi alte testimoniale

Factura Proforma Online

Acest program, permite emiterea facturilor proforme online. Este un modul care apartine facturierului BOCP Cloudbill si se gaseste si in varianta gratuita cu un numar maxim de 100 de facturi emise/luna.

Factura proforma, se poate emite catre un client existent in agenda de contacte, a carui date, se  completeaza automat, la fiecare factura emisa; sau catre un client nou, doar dupa ce datele acestuia au fost completate in agenda de contacte. Odata adaugate in agenda, datele unui client, nu mai trebuie completate, la emiterea unei noi facturi.

In cazul magazinelor virtuale, acest modul poate fi conectat la cosul de cumparaturi, astfel la finalizarea comenzii, se va emite automat factura proforma din aceeasi serie.

Facturile  proforme, pot fi trimise, prin email sau descarcate prin PDF.

Optional, se poate activa si plata cu cardul, pentru facturile proforme: se emite si se trimite factura clientului, care contine un link securizat, pentru plata cu cardul. Este necesar, un contract cu un furnizor extern, pentru platile cu cardul.

Pe baza facturilor proforme emise, se pot emite in mod automatizat, cu doar cateva clickuri, facturi fiscale finale.