Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » distribuitori bocp
Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Aplicatia este complexa, cu multe posibilitati de utilizare

" Am ales aceasta aplicatie pentru ca rezolva problema legarii gestiunii de website, precum si posibilitatea urmaririi vanzarilor si stocurilor in timp real.Aplicatia este complexa, cu multe posibilitati de utilizare. O recomand cu caldura."

~Adina - AB Invest Prod SRL~ 

Vezi alte testimoniale

Distribuitori autorizati BOCP


Mai jos se gasesc distribuitorii si partnerii nostri autoziati pentru a comercializa licente BOCP:

SC Bim Com SRL

SC Bim Com SRL

SC BIMCOM SRL oferă servicii complete de informatică - soluții hardware, software, întreținere echipamente, consumabile - prin care eliminați necazurile produse de interferența a mai multor furnizori la delimitarea defectelor în sistem.


SC Blu Conect SRL

SC Blu Conect SRL

Firma BLU CONECT S.R.L. a fost infiintata in anul 2004 ca societate comerciala cu raspundere limitata cu capital integral privat romanesc, dorind sa ofere servicii profesionale in domeniul IT. Mai precis firma opereaza, la nivel national, prin comercializarea si service a echipamentelor fiscale si periferice.


SC Faktum Service SRL

SC Faktum Service SRL

\r\n
Vanzari si service aparatura fiscala (jud. Mures, Harghita) si accesorii; software specializat, consumabile.
\r\n
\r\n

SC Maradis Electro SRL

SC Maradis Electro SRL

Infiintata in anul 2003, firma Sc Maradis Electro SRL ofera servicii in domeniul aparatelor de marcat electronice fiscale, asigura service si intretinere pentru case de marcat electronice si fisacle pentru societati comerciale din judetul Mures. 


SC Ramidal service SRL

SC Ramidal service SRL

Vânzări case de marcate fiscale, cântare electronice, și accesorii.
Asigură distribuție în toată țara și service în județele Timis, Arad si Caras-Severin.


SC Sigma Serco SRL

SC Sigma Serco SRL

Fondata in anul 2001, S.C. SIGMA SERCO S.R.L. are scopul de a oferi servicii si produse de calitate . Va oferim solutii complete hardware si software pentru afacerea dvs la cele mai avantajoase preturi impreuna cu servicii complete, prompte si de calitate in Judetul Dâmabovița si la nivel national.

SC TERON SYSTEMS SRL

SC TERON SYSTEMS SRL

Infiintata in anul 1995 in orasul Campina, prima firma din grupul TERON, a devenit principalul furnizor zonal de produse si servicii profesionale specializate in comunicatii, solutii de birou si sisteme moderne de gestionare a informatiei, turism, si prestator de servicii in domeniu DTH. Grupul de firme TERON activeaza in 2 centre, in Ploiești si Câmpina. In domeniul de activitate principal firma s-a situat constant in ultimii 7 ani de activitate pe locurile 1-3 in topul firmelor mici si mijlocii din judetul Prahova.


SC Vlarox Fiscal SRL

SC Vlarox Fiscal SRL

Firma Vlarox Fiscal este o firma care  se ocup de vanzare, fiscalizare, service Case de marcat , cantare electronice in judetul Maramures si la nivel national.


Web Promo Zona SRL

Web Promo Zona SRL

Web Promo Zona este o agentie de web design si promovare online, care a luat fiinta in 2016. Fiind compusa din oameni tineri si dinamici, cu idei ingenioasa firma Web Promo Zona ofera si solutii de marketing pentru firma dumneavoastra.