Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » produse » facturare si automatizare vanzari » cash and cost management


facturare si automatizare vanzari


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

S-au comportat ca niste profesionisti

"Ne-au sustinut de cate ori am avut nevoie chiar daca nu am respectat mereu procedura de comunicare standard." 

~SC Promotex SRL~

Vezi alte testimoniale

BOCP Cash management

BOCP Cash management, este o solutie cloud, care incorporeaza mai multe module, ce faciliteaza urmarirea incasarilor si a platilor, a cheltuielilor si a facturilor de achitat.

Cash Management, este un pachet care include urmatoarele module:

Pachetul este inclus in CloudBill - facturier online nelimitat, vine cu un abonament lunar, fara taxa de activare. Abonamentul, se adauga la abonamentele existente.

 

CREARE CONT (10 zile gratuite)

Prezentare module:

Dispozitii de Plata

Permite generarea dispozitiilor de incasare si plata, imprimare, tine minte datele completate pentru primitor si predator. Documentele emise, se inregistreaza automat in Registrul de Casa.

Chitantier Online

Permite emiterea online a chitantelor. Daca clientul are si modulul de facturier, se pot emite rapid chitantele, pe baza facturilor emise din sistem.

Chitantele emise, se inregistreaza automat, in Registrul de Casa

Scadentar Facturi

Permite inregistrarea facturilor primite, cu scopul de a urmari platile care trebuie facute, si scadentele de plata. Facturile, se clasifica dupa tip cheltuieli, pentru a genera statistici.

Modul Cheltuieli

Permite introducerea si urmarirea atata a cheltuielilor unice sau repetitive, cat si a facturilor scadente, pentru a permite administratorului, o viziune clara cu costurile efectuate, si care inca nu au fost achitate. Include statistici, care compara incasarile si platile efectuate pe o perioada selectata, cat si projectarea cheltuielii in viitor.

Modul Tranzactii, Incasari si Plati

Sta la baza tuturor miscarilor de bani care intra sau ies, in conturi sau cash. Acest modul, se interconecteza cu celelalte module, pentru a urmari toate incasarile si platile efectuate.

Agenda Contacte

Este baza de date principala, care contine lista si datele tuturor contactelor din restul modulelor. Permite adaugarea  mai multor persoane de contact pentru fiecare firma, adrese de corespondenta, autocompletare date dupa CUI, grupare clienti, etc.

Registru Ordine de Plata

Este un simplu modul, care genereaza numere pentru OP-uri, pentru platile efectuate prin transfer bancar.

AM DEVENIT INTERESAT ȘI VREAU SĂ TESTEZ