Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » produse » solutii specializate


solutii specializate


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Apreciez foarte mult sprijinul pe care mi-l oferiți

"Apreciez foarte mult sprijinul pe care mi-l oferiți constant și seriozitatea de care dați dovadă la fiecare solicitare pe care o am vizavi de programul de facturare. Am să vă recomand ori de câte ori am ocazia și vă doresc mult succes în continuare cu ceea ce faceți!"Mulțumesc încă o dată!

~Cătălina~

Vezi alte testimoniale

Online Document Management

Ce inseamna document management pentru tine?

Memoria oricarei firme, companii sau afaceri, reprezinta documentele acesteia. Orice model de afaceri ai avea, activitatea ta depinde de stocarea si administrarea eficienta a informatiilor. Noi te putem ajuta, sa tinem aceste informatii organizate, clasificate si disponibile.

In multe cazuri, va fie nevoie sa realizam un modul la comanda, sau sa adaptam un modul existent, fiindca este important, sa ai un program, pe masura ta.

Fiind o solutie online, Business Online Control Panel, nu te ajuta doar la organizarea informatiilor din companie, ci ofera si accesibilitate pentru cazurile in care nu esti la birou, sau activitatea se desfasoara in mai multe puncte, care trebuie coordonate.

Cere gratuit un cont demo

Noi venim in ajutorul tau, cu urmatoarele solutii:

  • Workmanager Online:
    • Destinat firmelor de tip service electronice, Workmanager-ul este un CRM (Customer Relationship Management) pentru preluarea echipamentelor de catre un service, emiterea fisei de service, urmarirea reparatiilor, consumul pieselor utilizate, proces-verbal de predare/primire, urmarire plati, etc. Vezi aici mai multe detalii.
  • Scadentar Documente:
    • Util pentru cazurile in care ai documente, care necesita rezolvare sau atentie pana la o data limita. Acest program, permite setarea alertelor, pentru documentele tale importante. Se pot incarca documentele scanate,reprezentand o poza sau documente text/pdf. Vei primi alerte prin e-mail zilnic, pentru lista documentelor, care trebuie rezolvate. Citeste mai mult despre Scadentarul de Documente
  • Document Creator:
    • In multe cazuri pierzi timp, cautand un vechi contract pentru a redacta unul nou. Aici te ajuta Document Creator. Poti organiza toate documentele tale in forma de sabloane, datele clientului fiind autocompletate, in momentul emiterii unui document. Se poate utiliza pentru emiterea contractelor, anexelor, textelor sau orice fel de document, care trebuie personalizat pentru un client. Vezi mai multe despre Document Creator.