Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » cui i se potriveste » cine il foloseste
Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Mi-a simplificat munca fantastic

" Am recomandat si recomand in continuare BOCP celor cu care lucrez. Imi place foarte mult faptul ca exista deschidere din partea echipei in implementarea solicitarilor noastre fapt ce a dus la optimizarea timpului de lucru si la o automatizare a proceselor zilnice."

~Imavision Media & Development~

Vezi alte testimoniale

Cine îl foloseste

Această pagină a fost creată pentru firmele care doresc să foloseasca un program în funcție de domeniul activității. Pentru a vă oferi o imagine concretă despre soluția oferită de noi, va prezentăm tipurile de firme care folosesc BOCP, în ce scop și care module. Pentru că fiecare firmă care folosește BOCP a semnat cu noi un contract, din motive de confidențialitate nu am făcut publice numele acestora.

Click pe unul dintre tipurile de firme pentru a afla cum e folosit acesta.

En-detail - Produse naturiste/ farmacii En-detail - Cosmetice En-detail - Electronice
En-detail - Produse design interior Distribuitori - Articole sportive En-detail - Librării
Service de electronice Firme SSM si PSI En-gros
En-detail - Servicii Webdevelopment și IT Producători(pe bază de comandă)

 

En-detail - Servicii Webdevelopment

Momentan, BOCP este folosit de o singură firmă de webdevelopment. Aceștia suntem noi, dezvoltatorii BOCP, care nu doar că îl dezvoltăm, îl și testăm și chiar îl folosim. Începând de la Director până la programatori, BOCP este utilizat de noi în fiecare zi. Cu BOCP urmărim vânzări, emitem facturi(repetitive pentru abonamentele BOCP), chitanțe, urmărim conturile clienților noștri, prin BOCP răspundem la solicitările și problemele clienților noștri, generăm contracte, îl folosim ca instrument de marketing, cu BOCP urmărim procesul de producție a modulelor BOCP noi sau a altor proiecte.

En-detail - Produse naturiste

Aceste tipuri de firme folosesc pachetul de bază Gestiune-Vânzari. Scopul principal este pentru urmărirea loturilor de produse în funcție de data expirării, urmărirea vânzărilor atât din magazinele fizice, cât și cele virtuale, programul fiind conectat atât la magazine virtuale, dar și la case de marcat.

En-detail - Cosmetice

Majoritatea tipurilor de firme care comercializează produse cosmetice folosesc pachetul de bază Gestiune-Vânzări, conectat la magazine virtuale. Unele folosesc și un modul MLM pentru a urmării afiliații și câștigul acestora.

En-detail - Produse design interior

Aceste tipuri de firme folosesc Gestiune-Vânzări pentru comercializarea produselor de design interior in magazine fizice. Programul e conectat la casa de marcat.

En-detail - Electronice

Firmele care comercializează produse electronice folosesc programul de gestiune/vânzări conectat la un magazin virtual, dar cu vânzări și în puncte de lucru fizice, programul fiind conectat și la casa de marcat. 

En-detail - Librării

În momentul de față, BOCP este folosit și de librării. Pachetul folosit este Programul de gestiune/vânzări, fără module adiționale. Librăriile au în gestiune zeci de mii de produse adăugate/recepționate, dovadă ca BOCP poate fi folosit și în cazul în care aveți nevoie de un program care să suporte un număr foarte mare de produse. Programul este conectat si la case de marcat, astfel emiterea unui bon fiscal la vânzarea unei cărți se face automat, fiind conectat și la un sistem POS(scanare coduri de bare).

Distribuitori - Articole sportive

Pentru că în general firmele de distribuție au o activitate mai complexă, am dezvoltat în cadrul BOCP module care să le ajute atât în urmărirea gestiunii, cât și în procesul de vânzări și în urmărirea vânzărilor.

Pe partea de distribuție și vânzări, am dezvoltat un modul care permite posibilitatea de ai oferi unui partener accesul la o interfață unde acesta poate să vadă stocul dvs, dar și sa facă comenzi. Practic, acest modul oferă posibilitatea de ajuta firma distribuitoare în a face economii substanțiale, eliminând nevoia de a avea agenți care să facă drumuri și să preia comenzi. Partenerul dvs se loghează la o interfață(cu user și parolă), face comanda, iar dvs nu trebuie decât să o livrați. Acest modul fiind conectat și la partea de vânzări, aveți posibilitatea de a emite facturi din câteva clickuri, aprobând o comandă. Se pot seta limite de comenzi, limite de plafoane și alte detalii.

Distribuitori - en-detail sau en-gros

Având deja mulți clienți care importă produse sau doar le distribuie am dezvoltat și adaptat aplicația pentru a pute urmări comenzile partenerilor. Contul de parteneri permite acestora vizualizarea în timp real a stocului la produse și pot plasa comenzi cu sau fără rezervare stoc care trebuie doar preluate, facturate și livrate. Această platformă B2B include și facturile partnerilor și de fapt orice client primește o factură automat are și contul lui de client cu facturile lui. Modulul de vânzări are un sistem simplu dar cu multe aspecte de discounturi si reduceri per client, grupe de clienti, per produse, preturi reduse cu autoexpirare reducere.

Firme en-gros

Valoarea stocului fiind tinut la pret de achizite permite setarea preturilor de vanzare in alte valute, iar modulele de vanzare automat utilizeaza curs BNR sau manual pentru a calcula toate sumele in RON

Service de electronice

Aceste firme folosesc BOCP pentru a urmări progresul reparațiilor, dar și vânzarea produselor electronice în magazinele fizice sau virtuale. Pentru urmărirea reparațiilor este folosit modulul WorkManager, care permite adăugarea unei lucrări, procesarea și vizualizarea stadiului de reparație, dar și crearea unei fișe a unui aparat electronice care permite vizualizarea unui istoric a acelui aparat prin urmărirea IMEI-ului(sau alt cod unic)

Firme SSM si PSI

Firmele care prestează servicii SSM și PSI, folosesc modulul specializat de urmărire a clienților. Mai multe detalii despre acest modul puteți găsi aici. Acesta poate fi folosit și în paralel cu alte module, cum ar fi facturierul sau chiar și cu programul de gestiune și vânzări online, în cazul în care acestea comercializează astfel de produse.

Programul de gestiune și vânzări

Programul de gestiune și vânzări este format din mai multe module, interconectate între ele. Modulele prin care se urmărește stocul din unul sau mai multe puncte de lucru, se găsesc în punctul de meniu "Gestiune", stocul putând fi urmărit în detaliu din Gestiune Stoc, în funcție de punct de lucru, perioadă, lot, se pot genera rapoarte zilnice și lunare, se pot face inventarieri, etc.

  Inapoi sus