Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » actualizare modul facturier: inregistrare incasare


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Mi-a usurat foarte mult munca ca si producator

"Eu am o parere foarte, foarte buna legata de serviciile oferite de echipa Real Life, programul de gestiune il recomand cu mare caldura tuturor, mi-a usurat foarte mult munca ca si producator, am control asupra materiei prime si a stocurilor de produse finite, generare facturi la fel, de fiecare data cand am sunat s-au rezolvat toate problemele avute si legate de site si de programul de gestiune. Deci eu sunt super incantata de voi si de toate solutiile pe care le oferiti, sper sa avem o colaborare lunga in continuare, recomand cu caldura tuturor."

~Mihaela Jarai- Alma Beauty~

Vezi alte testimoniale

Actualizare modul facturier: Înregistrare încasare

2013-03-27

S-a facut o noua actualizare la modulul de facturare, mai exact la optiunea de Inregistrare incasare. Pentru a înțelege mai bine în ce constă această actualizare, mai jos aveți un exemplu concret.

Clientul Pop Ionescu are 3 facturi neachitate:
Factura nr. 1 in valoare de 500 de RON
Factura nr. 2 in valoare de 300 de RON
Factura nr. 3 in valoare de 200 de RON

Total facturi neachitate: 1000 RON

Daca clientul doreste sa plateasca doar o parte din toata suma, să zicem 750 RON, când se va face înregistrarea de încasare, se vor putea alege facturile neachitate. 

Astfel, programul va aloca cei 750 RON ca încasare în următorul mod:
500 RON pentru Factura nr. 1
250 RON pentru Factura nr. 2

Pentru Factura nr. 2, va rămane să mai achite 50 RON, iar factura va rămâne în continuare ca neplătită, însă achitată parțial, iar pentru Factura nr. 3 200 RON.

Adițional, se poate alege modul de plată și se poate completa numărul documentului. Aveti mai jos o captură cu un exemplu.

inregistrare incasare factura