Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » actualizare modul tva


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Aplicatia este complexa, cu multe posibilitati de utilizare

" Am ales aceasta aplicatie pentru ca rezolva problema legarii gestiunii de website, precum si posibilitatea urmaririi vanzarilor si stocurilor in timp real.Aplicatia este complexa, cu multe posibilitati de utilizare. O recomand cu caldura."

~Adina - AB Invest Prod SRL~ 

Vezi alte testimoniale

Update: Actualizare modul TVA

2012-12-27

A avut loc un nou update. Este pentru cazurile în care o companie sau firmă se schimba din plătitor de TVA în neplătitor de TVA, sau invers. Acum clienții noștri au opțiunea de a face această modificare la: Setari Cont, Configurare Generala, Configurare TVA: 
Menționăm că tot acest proces de schimbare durează o aproximativ o zi, in cazul in care aveti mii sau sute de produse, si doriti sa faceti totul manual. 

Exemplu: 

In cazul unei firme X, care pana acum era platitoare de tva si avea 24% TVA pe fiecare produs: Daca s-a schimbat la neplatitoare, tva-ul implicit trebuie setat la 0, apoi rulat scriptul. Se seteaza toate produsele care au la tva 0,iar  pretul fara tva sa fie recalculat cu TVA 0, astfel pretul fara tva, va deveni acelasi cu pretul cu tva.
Daca era invers, si acum o firma are 0 tva la vanzare si devine platitorare, (acest caz e cel mai des) atunci se pune 24% implicit si se ruleaza scriptul corespunzator: ori se pastreaza preturile cum sunt, si se include tva-ul, pe preturile deja existente. 

Daca firma lucreaza cu mai multe cote de tva (are setate mai multe cote la produse diferite), acest script, va reseta toate produsele la cota tva implicita.