Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » actualizari la modulul cart pe magazinele virtuale cloudmart


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Mi-a simplificat munca fantastic

" Am recomandat si recomand in continuare BOCP celor cu care lucrez. Imi place foarte mult faptul ca exista deschidere din partea echipei in implementarea solicitarilor noastre fapt ce a dus la optimizarea timpului de lucru si la o automatizare a proceselor zilnice."

~Imavision Media & Development~

Vezi alte testimoniale

Actualizări la modulul Cart pe magazinele virtuale CloudMart

2022-06-24

Am publicat acum o actualizare la pagina de coș cumpărături pe platforma CloudMart

Am implementat o serie de facilități și opțiuni:

  • la formularele de comandă acum se salvează imediat datele completate de client, chiar dacă acesta nu este logat, astfel la completarea adresei de livrare nu se pierde conținutul câmpurilor în cazul în care se reîncarcă pagina sau dacă se mai adaugă produse, informațiile rămân salvate în mod persistent la coșul de cumpărături.
  • am implementat preguri de greutate la metodele de livrare, astfel se pot defini mai mulți curieri pentru diferite plaje de kilograme, clientul vede doar acele metode de livrare și acele costuri care corespund totalului de greutate ale produselor din coș
  • am implementat un nout tip de livrare: prin estimare la curieri, clientul introduce adresa de livrare și vede prețul real de livrare pentru adresa introdusă. Această opțiune este foarte utilă în cazul în care se livrează la o localitate cu extra kilometri.
  • pentru început am implementat estimarea prin FanCurier dar urmează în perioada următoare să implementăm alți curieri.
  • clientul primește cotația de livrare la adresa lui de la toți curierii activi în cont și implicit are preselectat cea mai ieftină ofertă, dar poate alege manual și alt curier.
  • au fost corectate mai multe probleme la salvarea datelor
  • localitatea acum se poate selecta dintr-un selector drop-down astfel se evita erorile la denumirea localitatilor si astfel problemele la generarea awb-urilor.
  • la selectarea tipului de transport Ridicare din Sediu, nu se mai cere adresa de livrare
  • am implementat optiune pentru a plasa comenzi persoane fizice fara email (optiunea trebuie sa fie activata la configurare campuri inscriere)