Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » actualizari ro efactura in bocp


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

S-au comportat ca niste profesionisti

"Ne-au sustinut de cate ori am avut nevoie chiar daca nu am respectat mereu procedura de comunicare standard." 

~SC Promotex SRL~

Vezi alte testimoniale

Actualizări RO e-Factura în BOCP

2022-11-15

Acum, la trimiterea facturilor către sistemul e-Factura se afișează mai organizat informațiile și se poate vizualiza răspunsul returnat atât după trimiterea individuală a unei facturii cât și pe lista de facturi.

A fost adăugat un buton care interoghează și afișează răspunsul primit de la ANAF

S-a implementat afișarea și interpretarea erorilor, astfel, în cazul în care ANAF returnează ca răspuns o eroare, va apărea o alertă vizibilă. Cele mai uzuale erori sunt legate de lipsa unor informații precum adresa cumpărătorului sau CUI incorect. 

Întrucât facturile odată trimise nu se mai pot redeschide, anula sau edita, a fost implementată o opțiune de Actualizare a datelor de pe factură. Astfel în cazul lipsei anumitor informații sau a unui CUI incorect, după corectarea acestora pe fișa de profil a clientului, se accesează factura respectivă și se apasă butonul de Actualizare date furnizor și client pe factură. După corectare, se poate retrimite factura.

Exemplu: Alertă în cazul lipsei CUI pe factură

Facturile deja trimise fără eroare sau anulate nu se trimit, iar dacă se încearcă retrimiterea acestora, programul va afișa o notificare în acest sens.