Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » adaugare firme dupa cui


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Aplicatia este complexa, cu multe posibilitati de utilizare

" Am ales aceasta aplicatie pentru ca rezolva problema legarii gestiunii de website, precum si posibilitatea urmaririi vanzarilor si stocurilor in timp real.Aplicatia este complexa, cu multe posibilitati de utilizare. O recomand cu caldura."

~Adina - AB Invest Prod SRL~ 

Vezi alte testimoniale

Adaugare firme după CUI

2014-07-08

Mult-așteptata facilitate a fost adăugată la agendă contacte și selectare clienți: autocompletarea datelor firmei pentru facturare, după CUI. Datele sunt preluate de pe internet din diferite surse oficiale și neoficiale, astfel este responsabilitatea utilizatorului pentru a asigura corectitudinea datelor.

În agenda contacte apare acum un buton separat care permite căutarea și adăugarea unei Persoane Juridice in baza de date.

În cazul în care CUI-ul căutat există deja în baza de date, nu se va mai căuta pe internet și se va utiliza înregistrarea existenta.

Butonul apare și la selectorul de client la documentele de facturi, vânzări, comenzi, recepții și altele.

După introducerea unui CUI, se validează CUI-ul și dacă este corect se verifica existența în baza de date locala și apoi pe internet:

adaugare date firma dupa CUI

În cazul în care s-a găsit firma, apare un buton de preluare date în baza de date proprie, unde se pot edita/completa datele preluate.