Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » ai integrat in crm productie


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Fenomenal, raspunde la toate nevoile noastre si este adaptabil

"Posibilitatea ca partenerii sa vada stocul in timp real si sa plaseze comenzile online a redus considerabil timpul care se aloca convorbirilor telefonice pentru verificare si rezervare. Si alte multe avantaje care le aduce prin setarile produselor, Factura se emite doar electronic si se trimite partenerului nefiind necesara o trimitere fizic catre clienti."

~Ceramica Stil SRL~

Vezi alte testimoniale

AI integrat în CRM Producție

2023-10-26

Am implementat două noi facilități pentru gestionarea fișelor de producție:

  • Punerea în producție a fișei de producție, prin scanare: Această facilitate permite utilizatorilor să pună o fisa de producție în producție prin scanarea codului de bare al fișei. Dacă fișa nu este deja în etapa de producție, aceasta va fi pusă în producție automat. De asemenea, se vor crea taskurile predefinite pentru fișa respectivă și aceasta va fi deschisă pentru prelucrare.

  • Închiderea producției prin scanare: Această facilitate permite utilizatorilor să închidă producția unei fișe de producție prin scanarea codului de bare al fișei.

Noile facilități oferă o serie de avantaje, inclusiv:

  • Eficiența: Facilitățile automatizează procesele de punere în producție și închidere a producției, ceea ce reduce timpul și efortul necesar.
  • Accesibilitate: Facilitățile sunt disponibile prin scanarea codului de bare al fișei, ceea ce le face accesibile pentru toți utilizatorii.

Pentru mai multe detalii despre funcționalități, sau dacă doriți un cont demo gratuit, contactați departamentul comercial la adresa de email comercial@bocp.eu sau telefonic 0365.424.438