Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » autocompletare adresa livrare din punct de lucru la comenzi furnizori


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Am primit recomandari de calitate

"Am fost putin stresant (recunosc), dar intreaga echipa a ascultat ce aveam de spus de fiecare data cand am sunat la inceputul colaborarii. Promptitudinea si eficienta in solutionareea diverselor cereri au fost exceptionale. Am primit recomandari de calitate si tutoriale foarte bune pentru nevoile de configurari sau setari aparute. Merci!"

~ Ionut Mateescu- 3A ELECTRIC CO~

Vezi alte testimoniale

Autocompletare adresa livrare din punct de lucru la comenzi furnizori

2022-12-21

În cazul în care se plasează o comandă către furnizor, pentru a se autocompleta adresa de livrare pe comandă este nevoie să fie asociată adresa la punctul de lucru. Astfel, în BOCP, la configurarea punctului de lucru, acum este și opțiunea de a asocia punctul de lucru cu adresa din agenda de contacte. Tot de aici se poate și edita adresa sau adăuga o adresă nouă.

Pe comanda către furnizor există două opțiuni:

  1. Adresa de livrare globală, unde să se livreze toate produsele comandate.
  2. Adresa asociată punctului de lucru în care se dorește livrarea

Dacă se realizează o comandă de pe un necesar, iar produsele de pe necesar sunt din puncte de lucru diferite, se pot seta adresele de livrare pentru fiecare punct și se precompletează din asociere. Produsele sunt listate separat, iar pe comanda la furnizor apar adresele la care trebuie livrate.

 

Produsele comandate și livrate prin dropship vor fi evidențiate pe comandă cu o iconiță astfel furnizorul să fie informat cu privire la produsele pe care nu trebuie să le livreze, ci doar să le factureze.