Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » autocorectare persoane juridice si validare tva la incasare prin serviciul web anaf ro


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Mi-a usurat foarte mult munca ca si producator

"Eu am o parere foarte, foarte buna legata de serviciile oferite de echipa Real Life, programul de gestiune il recomand cu mare caldura tuturor, mi-a usurat foarte mult munca ca si producator, am control asupra materiei prime si a stocurilor de produse finite, generare facturi la fel, de fiecare data cand am sunat s-au rezolvat toate problemele avute si legate de site si de programul de gestiune. Deci eu sunt super incantata de voi si de toate solutiile pe care le oferiti, sper sa avem o colaborare lunga in continuare, recomand cu caldura tuturor."

~Mihaela Jarai- Alma Beauty~

Vezi alte testimoniale

Autocorectare Persoane Juridice si validare TVA la incasare prin serviciul web ANAF.ro

2019-09-05

Am implementat autodetectarea persoanelor juridice din agenda contacte. BOCP va corecta automat contactele sa fie marcate "Persoana juridica" in cazul in care detecteaza:

  • S.R.L., S.A., P.F.A. in denumire
  • valideaza cui sa fie RO(3-10 numere)
  • valideaza nr inregistrare sa fie (F/J)/(numar)/(numar)/(numar/data)

La facturile emise catre persoane juridice se va interoga serviciul ANAF pentru registrul platitor TVA si TVA la incasare, iar validarea se va afisa pe factura.

Validarea se initializeaza la creara facturii, interogarea serviciului web ANAF se face in fundal, o data per minut.

Daca se schimba clientul sau data facturii se reinitializeaza validarea statusului TVA la incasare pentru data facturii.

Este posibil ca sa nu primim un raspuns inainte de finalizarea facturii, sau daca factura s-a emis automat in fundal pe baza unui abonament, atunci informatia referitor la validarea prin serviciul web ANAF nu va fi imediat disponibila, dar va fi afisata pe factura la urmatoarea accesare (de exemplu cand se listeaza factura la sfarsitul lunii).

Din pacate in cazul facturilor ce se trimit imediat prin email, PDF-ul cu factura inca nu va contine aceste informatii, dar datele vor aparea pe factura la accesarea urmatoare (daca avem datele primite de la ANAF)