Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » autodezactivare mailserver


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:


Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14090086:SSL routines:ssl3_get_server_certificate:certificate verify failed in /home/bocpeu1/public_html/modules/rss_reader/rss_reader.php on line 15

Warning: file_get_contents(): Failed to enable crypto in /home/bocpeu1/public_html/modules/rss_reader/rss_reader.php on line 15

Warning: file_get_contents(http://www.blog.reallife.ws/feed): failed to open stream: operation failed in /home/bocpeu1/public_html/modules/rss_reader/rss_reader.php on line 15

Apreciez foarte mult sprijinul pe care mi-l oferiți

"Apreciez foarte mult sprijinul pe care mi-l oferiți constant și seriozitatea de care dați dovadă la fiecare solicitare pe care o am vizavi de programul de facturare. Am să vă recomand ori de câte ori am ocazia și vă doresc mult succes în continuare cu ceea ce faceți!"Mulțumesc încă o dată!

~Cătălina~

Vezi alte testimoniale

Autodezactivare mailserver la erori de trimitere

2016-11-03

Am publicat un update important care afecteaza trimiterea mesajelor din sistem.

BOCP trimite mesaje de notificare, reamintiri si alerte in mod automat utilizand mailserverul clientului, configurat la setari cont.

Daca se produce o eroare de conectare la mailserver, BOCP va incrementa numarul erorilor intampinate si va genera un log de erori, care poate fi inspectat la editarea mailserverului.

Daca numarul erorilor de conectare depaseste o limita interna (momentan 8) atunci mailserverul va fi dezactivat si nu se mai vor trimite mesaje.

Utilizatorul va fi notificat in cadrul aplicatie de noul sistem de alertare probleme de configurare si va fi afisat un numar reprezentand eroarea la configurare.

Accesand detaliile mailserverului apare o optiune pentru utilizator sa reseteze numarul erorilor si BOCP va continua sa trimita mailuri.

Aceste masuri sunt importante pentru a preveni listarea IP-urilor BOCP pe liste negre care ar rezulta in probleme de conectivitate la diverse mailservere.

Mențiune: la trimiterea cu succes al unui email, se resetează contorul de erori, astfel mailserverul va fi blocat doar după 9 erori consecutive.

Exemplu alertare: