Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » autoemitere awburi pentru comenzi online


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Apreciez foarte mult sprijinul pe care mi-l oferiți

"Apreciez foarte mult sprijinul pe care mi-l oferiți constant și seriozitatea de care dați dovadă la fiecare solicitare pe care o am vizavi de programul de facturare. Am să vă recomand ori de câte ori am ocazia și vă doresc mult succes în continuare cu ceea ce faceți!"Mulțumesc încă o dată!

~Cătălina~

Vezi alte testimoniale

Autoemitere AWB-uri pentru comenzi online

2022-11-16

Am implementat posibilitatea de a defini anumite reguli/condiții în care să se autoemită AWB-urile, astfel tu definești condițiile pentru fiecare firmă de curierat cu care lucrezi, iar AWB-urile se vor emite în mod automat, fără intervenția ta.

Explicațiile tehnice pentru definirea acestor reguli, le poți consulta aici https://kb.bocp.eu/view/0/440-configurare-autogenerare-awb-pentru-comenzile-preluate-de-pe-siteuri-conectate-la-bocp.html

Tot ce îți rămâne apoi să faci este să setezi la meniul Comenzi- Marketplace- Setări modul, generarea automată a AWB-urilor conform regulilor definite și să alegi condiția pentru stoc.

Pentru mai multe detalii despre funcționalitate, contactați departamentul comercial la adresa de email comercial@bocp.eu sau telefonic 0365.424.438