Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » autoemitere awburi pentru comenzi online


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Fenomenal, raspunde la toate nevoile noastre si este adaptabil

"Posibilitatea ca partenerii sa vada stocul in timp real si sa plaseze comenzile online a redus considerabil timpul care se aloca convorbirilor telefonice pentru verificare si rezervare. Si alte multe avantaje care le aduce prin setarile produselor, Factura se emite doar electronic si se trimite partenerului nefiind necesara o trimitere fizic catre clienti."

~Ceramica Stil SRL~

Vezi alte testimoniale

Autoemitere AWB-uri pentru comenzi online

2022-11-16

Am implementat posibilitatea de a defini anumite reguli/condiții în care să se autoemită AWB-urile, astfel tu definești condițiile pentru fiecare firmă de curierat cu care lucrezi, iar AWB-urile se vor emite în mod automat, fără intervenția ta.

Explicațiile tehnice pentru definirea acestor reguli, le poți consulta aici https://kb.bocp.eu/view/0/440-configurare-autogenerare-awb-pentru-comenzile-preluate-de-pe-siteuri-conectate-la-bocp.html

Tot ce îți rămâne apoi să faci este să setezi la meniul Comenzi- Marketplace- Setări modul, generarea automată a AWB-urilor conform regulilor definite și să alegi condiția pentru stoc.

Pentru mai multe detalii despre funcționalitate, contactați departamentul comercial la adresa de email comercial@bocp.eu sau telefonic 0365.424.438