Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » bocp connector


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Mi-a usurat foarte mult munca ca si producator

"Eu am o parere foarte, foarte buna legata de serviciile oferite de echipa Real Life, programul de gestiune il recomand cu mare caldura tuturor, mi-a usurat foarte mult munca ca si producator, am control asupra materiei prime si a stocurilor de produse finite, generare facturi la fel, de fiecare data cand am sunat s-au rezolvat toate problemele avute si legate de site si de programul de gestiune. Deci eu sunt super incantata de voi si de toate solutiile pe care le oferiti, sper sa avem o colaborare lunga in continuare, recomand cu caldura tuturor."

~Mihaela Jarai- Alma Beauty~

Vezi alte testimoniale

BOCP Connector

2020-09-30

Am implementat o facilitate utilă pentru clienții a căror furnizori sau clienți folosesc aplicația BOCP. De acum facturile pe care le emiți pot să apară în mod automat în contul clientului tău, dacă și acesta are cont BOCP. De asemenea dacă ai furnizori care folosesc BOCP, facturile emise către tine apar automat în contul tău la modulul Recepție marfă și cu un click ți se recepționează marfa, fără a fi nevoit să introduci fiecare poziție în parte.

Pentru a activa această opțiune se intra la Sistem- Setări cont- BOCP Connect și bifăm opțiunile dorite.

Video tutorial:

Pentru mai multe detalii, vă rugăm contactați departamentul comercial la adresa de email comercial@bocp.eu sau la telefon 0757.233.808