Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » corectare calcul curs valutar la facturare


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Facturi emise:1263687
Proforme emise:119627
Chitanțe emise:94959
Vânzări înregistrate:2531765

Am primit recomandari de calitate

"Am fost putin stresant (recunosc), dar intreaga echipa a ascultat ce aveam de spus de fiecare data cand am sunat la inceputul colaborarii. Promptitudinea si eficienta in solutionareea diverselor cereri au fost exceptionale. Am primit recomandari de calitate si tutoriale foarte bune pentru nevoile de configurari sau setari aparute. Merci!"

~ Ionut Mateescu- 3A ELECTRIC CO~

Vezi alte testimoniale

Corectare calcul curs valutar la facturare

2014-07-04

Am publicat azi o actualizare care afecteaza modulul de vanzari si facturare.

In scenariul in care se emite o factura pe baza unui bon care contine articole in valuta, factura preia cursul bonului de vazare.

In cazul in care apoi se edita cursul valutei pe factura pana acum nu s-a modificat cursul si pe vanzarea din spate. La fel era si in cazul in care vanzarea se facea direct prin factura fiscala.

Sistemul a fost actualizat si, in cazul in care se editeaza cursul valutar pe o factura, se va modifica cursul valutar pe toate bonurile de vanzare alocate pe factura.

Astfel daca de exemplu se adauga doua bonuri de vanzare pe acelasi factura bonurile vor mosteni cursul valutar de pe factura fiscala si orice modificare de curs pe factura va fi reflectat si pe bonurile din spate.

In cazul in care in trecut a fost specificat un nou curs pe factura, este posibil ca totalul in RON a vanzarii din spate sa fi ramas la cursul vechi si pe factura sa fie la curs nou. Acest lucru a fost acum corectat dar nu retroactiv, doar pentru vanzarile noi.

Echipa Real Life SRL