Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » detalii despre atactul resimtit in data de 22 ianuarie 2019


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Aplicatia este complexa, cu multe posibilitati de utilizare

" Am ales aceasta aplicatie pentru ca rezolva problema legarii gestiunii de website, precum si posibilitatea urmaririi vanzarilor si stocurilor in timp real.Aplicatia este complexa, cu multe posibilitati de utilizare. O recomand cu caldura."

~Adina - AB Invest Prod SRL~ 

Vezi alte testimoniale

Detalii despre atactul resimtit in data de 22 ianuarie 2019

2019-01-22

Dorim sa notificam clientii prin aceasta cale cu mai multe informatii despre indisponibilitatea serviciilor in data de 22 Ianuarie 2019, am primit urmatorul mesaj de la datacenter-ul nostru:

Stimate client,

Va informam ca in cursul acestei zile, la orele 15:00, a existat un atac spoofat, cu sursa falsa, mai exact cu sursa site-ul ING. Acest atac s-a exercitat nu numai catre reteaua datacentereului ci si catre mai multi provideri cu capacitate mare de internet, pentru a trimite raspunsul de pachete in site-ul ING, scopul evident fiind indisponibilitatea respectivului site.

Din cauza capacitatii foarte mari a atacului – peste 14.000.000 pps – acesta a fost resimtit atat de catre noi cat si de catre providerii nostri.

Am intervenit cu promptitudine in izolarea pe un singur canal a atacului si oprirea “reflexiei”, repunand in functiune serviciile de access internet pentru clientii nostri in aproximativ 18 minute.

Va multumim pentru intelegere si va asiguram ca in cazul acestor atacuri nu este posibila gestionarea lor din punct de vedere tehnic altfel decat prin masurile deja intreprinse de catre noi.

Totodata, va informam ca vom face toate demersurile necesare, colaborand cu autoritatile abilitate, in identificarea si tragerea la raspundere a celor care au actionat in scopul de a afecta buna functionare a altori site-uri, afectandu-ne indirect pe noi si pe clientii nostri.

Monitorizam si colaboram cu furnizorii de internet pentru a mentine serviciile dumneavoastra functionale, sperand sa nu mai existe alte incidente.

O zi placuta,

Echipa datacenter