Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » distributie marfa catre clienti bocp


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Mi-a simplificat munca fantastic

" Am recomandat si recomand in continuare BOCP celor cu care lucrez. Imi place foarte mult faptul ca exista deschidere din partea echipei in implementarea solicitarilor noastre fapt ce a dus la optimizarea timpului de lucru si la o automatizare a proceselor zilnice."

~Imavision Media & Development~

Vezi alte testimoniale

Distribuție marfă către clienți BOCP

2016-03-13

importare produse prin feed-uri in BOCP gestiune stoc

În ultimele luni am lucrat cu multă energie și investiție într-un sistem inovativ pentru a sincroniza lista de produse între conturi BOCP.

Astfel dacă luăm cazul unui distribuitor principal care are parteneri care la rândul lor utilizează și ei BOCP, distribuitorul poate configura rapid și simplu să transmită lista lui de produse către clienții lui.

Clienții vor primi in aproape timp real lista de produse, cu toate detaliile, descrierile, pozele încarcate, categorizarile, caracteristicile pentru filtre, în contul lor BOCP și sunt gata de vânzare. Nu vor fi nevoiți să adauge manual produsele care revând.

Această opțiune este adăugată gratuit la toate conturile BOCP și este disponibilă în forma a două module noi:

Modul Distribuție Marfă

Acest modul centralizează exportul produselor prin feeduri, cont partneri și serviciul PUSH (transmitere automata a datelor între conturi BOCP)

Aici distribuitorul adauga partenerii care vor primi automat lista lui de produse.

Modul Furnizori Online

Acest modul centralizeaza feed-urile de import. Aici se pot verifica furnozorii BOCP de la care contul primește lista de produse cât și feed-uri externe de produse de la alți furnizori.

Se preiau automat detaliile produselor, descrierile, produsele, categoriile, stocul și produsele pot fi importate și ținute la curent în BOCP.

Am publicat o pagină dedicată în manual pentru configurarea serviciului de PUSH produse către parteneri BOCP.

Lucrăm în continuare să implementăm importul de la cât mai mulți furnizori cunoscuți pe piața IT. Daca ai un furnizor cu feed, te rugăm să contactezi departamentul nostru comercial pentru implementare.