Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » editarea pretului de vanzare in orice valuta pe receptie


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Mi-a usurat foarte mult munca ca si producator

"Eu am o parere foarte, foarte buna legata de serviciile oferite de echipa Real Life, programul de gestiune il recomand cu mare caldura tuturor, mi-a usurat foarte mult munca ca si producator, am control asupra materiei prime si a stocurilor de produse finite, generare facturi la fel, de fiecare data cand am sunat s-au rezolvat toate problemele avute si legate de site si de programul de gestiune. Deci eu sunt super incantata de voi si de toate solutiile pe care le oferiti, sper sa avem o colaborare lunga in continuare, recomand cu caldura tuturor."

~Mihaela Jarai- Alma Beauty~

Vezi alte testimoniale

Editarea pretului de vanzare in orice valuta pe receptie

2023-06-21

La editarea prețului de vânzare de pe recepție se afișează un formular care permite introducerea unui preț de vânzare în orice valută și opțiunea de a salva prețul în valuta de vânzare existentă pe fișa produsului.

Astfel se realizează o conversie valutară automat pentru a se calcula prețul final. Cursul valutar utilizat este cel salvat în document la data documentului.

Formularul permite inclusiv modificarea valutei de vânzare și a cotei de TVA

De asemenea la puncte de lucru cu regim en-detail, salvarea va converti întotdeauna prețul în RON, deoarece doar în această valută se poate ține valoric stocul în acest regim. Însă și aici se poate introduce un preț în euro ce va fi apoi salvat în RON pe fișa de magazie

Citește detalii aici https://kb.bocp.eu/view/0/674-editarea-pretului-de-vanzare-in-orice-valuta-pe-receptie.html