Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » estimare automata a costului de livrare in functie de curier


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Mi-a usurat foarte mult munca ca si producator

"Eu am o parere foarte, foarte buna legata de serviciile oferite de echipa Real Life, programul de gestiune il recomand cu mare caldura tuturor, mi-a usurat foarte mult munca ca si producator, am control asupra materiei prime si a stocurilor de produse finite, generare facturi la fel, de fiecare data cand am sunat s-au rezolvat toate problemele avute si legate de site si de programul de gestiune. Deci eu sunt super incantata de voi si de toate solutiile pe care le oferiti, sper sa avem o colaborare lunga in continuare, recomand cu caldura tuturor."

~Mihaela Jarai- Alma Beauty~

Vezi alte testimoniale

Estimare automată a costului de livrare în funcție de curier

2023-10-31

Facilitatea de estimare automată a costului de livrare este o nouă funcționalitate implementată în sistemul BOCP-CloudSales, care permite vânzătorilor să obțină o estimare a costului de livrare pentru fiecare curier integrat în cont.

Cum funcționează?

Când se creează o cerere de generare AWB, se afișează lista de curieri integrați în cont, iar la apăsarea butonul Estimă livrarea, în dreptul fiecărui curier, va fi afișat costul de expediție, calculat în funcție de greutatea și dimensiunea coletului, precum și de distanța dintre adresa expeditorului și adresa destinatarului.

Cum se selectează cel mai convenabil tarif?

Implicit, cel mai convenabil tarif este selectat automat. Vânzătorul poate, de asemenea, să selecteze manual un alt curier, apăsând pe numele curierulului dorit.

Cum se emite AWB-ul?

Pentru a emite AWB-ul, vânzătorul trebuie să apăseze butonul Generare cf selecției. Acest buton va emite AWB-ul cu serviciul de curierat selectat anterior, în dreptul căruia a fost afișat cel mai convenabil tarif.

Cum se emite AWB-ul cu un alt serviciu?

Pentru a emite AWB-ul cu un alt serviciu decât cel selectat automat, vânzătorul trebuie să apăseze butonul Generare manuală cu (nume curier). Acest buton va deschide un pop-up de unde se poate seta serviciul dorit și se poate modifica adresa expeditorului.

Beneficii

Facilitatea de estimare automată a costului de livrare oferă o serie de beneficii pentru vânzători, printre care:

  • Economie de timp: Vânzătorii nu mai trebuie să solicite oferte de la diferiți curieri pentru a obține o estimare a costului de livrare.
  • Accesibilitate: Vânzătorii pot oferi clienților o gamă mai largă de opțiuni de livrare, la prețuri competitive.

Concluzie

Facilitatea de estimare automată a costului de livrare este o îmbunătățire semnificativă a sistemului BOCP-CloudSales. Această facilitate oferă vânzătorilor un instrument valoros pentru a oferi clienților o experiență de cumpărare mai bună.

Interfața veche de generare AWB va fi înlocuită de cea prezentată mai sus.

Detalii despre configurare se pot citi aici: https://kb.bocp.eu/view/0/802-estimare-cost-de-livrare-pe-curier.html