Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » exportare contacte in vcard si importare pe smartphone


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Mi-a usurat foarte mult munca ca si producator

"Eu am o parere foarte, foarte buna legata de serviciile oferite de echipa Real Life, programul de gestiune il recomand cu mare caldura tuturor, mi-a usurat foarte mult munca ca si producator, am control asupra materiei prime si a stocurilor de produse finite, generare facturi la fel, de fiecare data cand am sunat s-au rezolvat toate problemele avute si legate de site si de programul de gestiune. Deci eu sunt super incantata de voi si de toate solutiile pe care le oferiti, sper sa avem o colaborare lunga in continuare, recomand cu caldura tuturor."

~Mihaela Jarai- Alma Beauty~

Vezi alte testimoniale

Exportare contacte in vCard si importare pe SmartPhone

2014-11-13

Am publicat o noua facilitate care permite exportarea contactelor din Agenda Contacte BOCP in format vCard. Acest format include toate contactele intr-un singur fisier si se poate importa in orice telefon smartphone.

Pentru a exporta lista de contacte, accesati modulul Agenda Contacte:

exportare contacte in vcf/vcard

 

Si alegeti optiunea "Exporta toate in vCard":

Mentiuni de notat:

In cazul in care utilizatorul e limitat la un punct de lucru si este activata optiunea de a limita utilizatorii la contactele din propriile puncte de lucru, atunci exportul va lista doar contactele la care utilizatorul are acces.

Fisierul exportat se salveaza si trebuie trimis pe telefon prin transfer prin cablu, bluetooth sau email si deschis pe telefon.

Pe SmartPhone trebuie accesat agenda contacte -> optiuni-> import/export -> din vCard si selectat fisierul transmis.