Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » fashionup


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Mi-a usurat foarte mult munca ca si producator

"Eu am o parere foarte, foarte buna legata de serviciile oferite de echipa Real Life, programul de gestiune il recomand cu mare caldura tuturor, mi-a usurat foarte mult munca ca si producator, am control asupra materiei prime si a stocurilor de produse finite, generare facturi la fel, de fiecare data cand am sunat s-au rezolvat toate problemele avute si legate de site si de programul de gestiune. Deci eu sunt super incantata de voi si de toate solutiile pe care le oferiti, sper sa avem o colaborare lunga in continuare, recomand cu caldura tuturor."

~Mihaela Jarai- Alma Beauty~

Vezi alte testimoniale

Am interconectat marketplace-ul FashionUP.ro cu BOCP

2020-07-29

Am realizat interconectarea marketplace-ului FashionUP.ro cu BOCP pentru preluarea produselor și comenzilor .

Pentru a putea procesa comenzile de pe FashionUP în aplicația de Gestiune stocuri și vânzări BOCP, este necesar să aveți un cont pe FashionUP.ro

După configurarea inițială se vor importa categoriile și produsele în nomenclatorul BOCP. 

Dacă produsele există deja în BOCP se vor identifica după cod produs, iar dacă nu există se vor crea automat și în BOCP.

Comenzile vor fi preluate automat în BOCP unde vor putea fi procesate. Se pot genera automat bonurile de vânzare în urma cărora produsele se vor scădea de pe stoc, sau acestea se pot genera manual, apoi se vor genera Facturile și AWB-urile aferente.

Întrucât API-ul FashionUP nu permite transmiterea și încărcarea facturilor și a AWB-urilor automat în cont, acestea vor trebui încărcate manual în contul FashionUP.