Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » gestiuni private pentru utilizatori


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Mi-a simplificat munca fantastic

" Am recomandat si recomand in continuare BOCP celor cu care lucrez. Imi place foarte mult faptul ca exista deschidere din partea echipei in implementarea solicitarilor noastre fapt ce a dus la optimizarea timpului de lucru si la o automatizare a proceselor zilnice."

~Imavision Media & Development~

Vezi alte testimoniale

Gestiuni private pentru utilizatori

2019-06-14

Pentru firmele care doresc sa urmareasca un stoc privat, separat pentru fiecare utilizator in pare, am introdus un sistem de gestiuni private.

Se activeaza o limita separata pentru numar gestiuni private ce se pot crea pentru utilizatori, pe baza cererii sau nevoii (detalii la departamentul comercial).

Gestiunile private private schimba functionarea consumurilor si a productiei:

 • utilizatorii cu gestiune privata vor putea crea bonuri de consum si productie doar din gestiunea privata
 • transferurile se vor face din si catre gestiunea lor privata
 • sistemul este inca in teste initiale

Cum se integreaza gestiunea privata cu WorkManager si fluxul de lucru:

 • la consumare produse de pe fisa workmanager, acum apare buton de cerere produs din alta magazie daca produsul nu exista local
 • pe fisa workmanager apare o lista cu transferuri pe baza cererilor de produse, astfel se poate intra mai rapid pe transfer pentru a receptiona produsele
 • la crearea gestiunilor private, nu se genereaza local fisele de magazie, fisele se vor crea AUTOMAT in momentul in care:
  • se cere un produs prin cerere transfer
  • se initiaza un transfer din alta gestiune
 • sunt limitate crearea documentelor: bon conversie, bon consum la gestiunea privata, daca utilizatorul are gestiune privata si este blocat la punctul lui de lucru
 • la cereri transfer, utilizatorii pot crea cerere transfer doar catre gestiunea privata, daca au gestiune privata
 • utilizatorii limitati la punct de lucru, care au gestiune privata, acum pot inita transfer (daca au acest drept) doar din gestiunea lor privata

Studiu de caz

Presupunem ca avem o firma care are doua puncte de service in doua localitati diferite: orasul A si orasul B. In ambele locatii are 5 tehnicieni care repara echipamentele preluate.

In acest caz in ERP se definesc doua puncte de lucru si 10 utilizatori, din care 5 se aloca la punctul A si 5 se aloca la punctul B.

Se doreste ca in fiecare punct de lucru sa se tina stocul pieselor de schimb, dar in acelasi timp sa se urmareasca care tehnician ce piese are la ei pentru a raspunde pentru piesele preluate.

Astfel cream 10 gestiuni private, cate una pentru fiecare tehnician.

Tehnicienii din punctul A vor vedea doar fisele de service create din punctul A, facturarea catre client se va face tot din punctul de lucru A.

In momentul in care un tehnician are nevoie de o piesa, face o cerere de transfer pentru piesa respectiva:

Depozitarul primeste o alerta cu cererea si onoreaza cererea, creeaza un transfer cu un click pe baza cererii cu produsele/piesele.

Tehnicianul le preia, tot cu un click, si apoi le consuma pentru a face reparatia. Daca nu consuma fiecare piesa, piesele raman pe stocul lui, unde se poate urmari ce s-a consumat pentru care lucrare si ce a ramas pe stoc.

Mai multe detalii in manualul de utilizare:

https://manual.bocp.eu/gestiuni-private-pentru-utilizatori/