Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » implementare notificarea utilizatorilor la mentiuni interne


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Mi-a usurat foarte mult munca ca si producator

"Eu am o parere foarte, foarte buna legata de serviciile oferite de echipa Real Life, programul de gestiune il recomand cu mare caldura tuturor, mi-a usurat foarte mult munca ca si producator, am control asupra materiei prime si a stocurilor de produse finite, generare facturi la fel, de fiecare data cand am sunat s-au rezolvat toate problemele avute si legate de site si de programul de gestiune. Deci eu sunt super incantata de voi si de toate solutiile pe care le oferiti, sper sa avem o colaborare lunga in continuare, recomand cu caldura tuturor."

~Mihaela Jarai- Alma Beauty~

Vezi alte testimoniale

Implementare notificarea utilizatorilor la mențiuni interne

2023-10-30

Începând cu data de 30 octombrie 2023, toate documentele (fișe service, fișe producție, comenzi manuale, facturi fiscale) pe care se pot adăuga mențiuni au fost actualizate cu următoarele funcționalități noi:

  • Adăugarea de mențiuni interne, task-uri și întâlniri

Fiecare document poate acum să conțină mențiuni interne, task-uri și întâlniri. Acestea pot fi adăugate din coloana de Interacțiuni, care se află pe partea dreaptă a documentului.

  • Tag-uri pentru utilizatori

La adăugarea unei mențiuni interne, utilizatorul poate acum să bifeze unul sau mai mulți utilizatori care dorește să fie notificați. Acești utilizatori vor fi tag-uiți și vor primi o notificare în sistemul de task manager

  • Alerte pentru utilizatorii tag-uiți

Utilizatorii care au fost tag-uiți vor avea o alertă în sistemul de task manager. Alerta va afișa numărul de documentului la care utilizatorul a fost tag-uit.

  • Listă cu documente la care utilizatorul a fost tag-uit

Utilizatorii pot accesa o listă cu toate documentele la care au fost tag-uiți. Pentru a face acest lucru, trebuie să facă click pe iconița de alertă din sistemul de task manager.

  • Afișarea alertelor pentru utilizatorii tag-uiți pe lista documentelor emise

Pe lista documentelor emise (fișe service, fișe de producție, comenzi manuale, facturi fiscale), utilizatorii tag-uiți vor avea o iconiță de alertă lângă numele lor.

Tutorial:

https://kb.bocp.eu/view/0/801-optiune-de-taguire-utilizatori-la-adaugarea-unei-mentiuni-interne-pe-documente.html