Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » implementarea unei noi conditii pentru autogenerare vouchere de fidelizare


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

S-au comportat ca niste profesionisti

"Ne-au sustinut de cate ori am avut nevoie chiar daca nu am respectat mereu procedura de comunicare standard." 

~SC Promotex SRL~

Vezi alte testimoniale

Implementarea unei noi condiții pentru autogenerare vouchere de fidelizare

2023-10-27

În cadrul ERP-ului BOCP-CloudSales au fost implementate două noi condiții pentru a autogenera vouchere.

1. Limitare voucher la un magazin virtual sau marketplace

Această condiție permite limitarea unui șablon de voucher la un anumit marketplace sau magazin virtual. Astfel, se pot genera vouchere de fidelizare în mod automat pentru orice vânzare care este emisă pe baza comenzilor de la acel marketplace sau magazin virtual.

Metodă de implementare:

Pentru a limita un șablon de voucher la un anumit marketplace sau magazin virtual, trebuie să se selecteze opțiunea Limitat la marketplace la crearea voucher-ului. În acest caz, voucherul va fi generat doar pentru vânzările și condițiile specificate la secțiunea Generare automată.

2. Excludere transport din totalul la care se aplica regula de generare voucher

Cum funcționează opțiunea:

Dacă se bifează această opțiune atunci condiția pentru generare voucher va utiliza total bon minus total transport. În cazul voucherelor care se calculează procentual din totalul vânzarii se va lua acest subtotal corectat.

O nouă condiție pentru autogenerare vouchere: la încasare integrală a unui bon vânzare

De asemenea, a fost implementată o nouă condiție pentru generare vouchere de fidelizare. Această condiție permite autogenerarea voucherului doar dacă vânzarea respectivă se încasează în întregime.

Funcționalitate:

La voucherele setate pe această condiție, se va genera voucherul doar dacă vanzarea respectivă se încasează în întregime. În cazul în care există stornări pentru vânzare, dacă există cel puțin un articol stornat atunci NU se emite voucherul automat.

Model voucher emis cu BOCP-CloudSales:

În cazul în care se stornează o factură fiscală, se va afișa o listă cu voucherele emise pentru acea vânzare, iar acestea se vor storna automat dacă este activă opțiunea.

Tutorial configurare: https://kb.bocp.eu/view/0/799-configurare-voucher-de-fidelizare-doar-pentru-comenzile-incasate.html

Pentru mai multe detalii despre funcționalități, contactați departamentul comercial la adresa de email comercial@bocp.eu sau telefonic 0365.424.438