Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » modificare sistem adrese postale


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Facturi emise:1327369
Proforme emise:123848
Chitanțe emise:96891
Vânzări înregistrate:2628530

Am primit recomandari de calitate

"Am fost putin stresant (recunosc), dar intreaga echipa a ascultat ce aveam de spus de fiecare data cand am sunat la inceputul colaborarii. Promptitudinea si eficienta in solutionareea diverselor cereri au fost exceptionale. Am primit recomandari de calitate si tutoriale foarte bune pentru nevoile de configurari sau setari aparute. Merci!"

~ Ionut Mateescu- 3A ELECTRIC CO~

Vezi alte testimoniale

Modificare sistem adrese postale

2017-03-12

In ultima perioada am implementat mai multe interconectari si sincronizari cu alte sisteme ERP, site-uri sau API-uri.

In unele cazuri aceste sisteme cer adresa clientului sa fie specificat in format extins, astfel baza de date cu adresele contactelor a fost modificat sa stocheze urmatoarele campuri aditionale:

  • tip strada (de ex. Str, Aleea, Bld...)
  • nume strada
  • numar strada
  • bloc
  • scara
  • etaj
  • nr apartament

Pana acum in BOCP aveam doua campuri: adresa 1 si adresa 2 care continea toate aceste date.

Exemplu varianta veche pentru introducere adresa:

 

Formularul nou pentru introducere adresa extinsa:

Pentru a facilita trecerea la noul sistem, BOCP a detectat, unde se poate, adresele combinate si le-a salvat in campurile dedicate.

Daca nu am reusit autodetectarea datelor, adresa ramane stocata in campul NUME STRADA, astfel nu se pierd informatii din adresa.

S-a pastrat compatibilitatea cu modulele existente dar pot exista mici modificari la aspectul de afisare a adreselor din cauza acestor schimbari.

Formularele de adauga contact, adauga/editeaza adresa au fost actualizate pentru a acomoda introducerea datelor in campuri separate.

Aceasta modificare afecteaza toate formularele de adaugare adrese, inclusiv cele adaugate prin API la preluarea comenzilor de pe site-uri vor fi autodetectate si salvate in campuri separate.

Cu acesta ocazie am introdus si optiune de cautare la selectare judet si tara si au fost corectate mai multe bug-uri la selectarea judetului. 

Pentru adresele din ROMANIA, sistemul va forta selectarea judetului dintr-un picklist, pentru a forta utilizarea denumirilor unificate la judete.