Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » modificare sistem adrese postale


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Apreciez foarte mult sprijinul pe care mi-l oferiți

"Apreciez foarte mult sprijinul pe care mi-l oferiți constant și seriozitatea de care dați dovadă la fiecare solicitare pe care o am vizavi de programul de facturare. Am să vă recomand ori de câte ori am ocazia și vă doresc mult succes în continuare cu ceea ce faceți!"Mulțumesc încă o dată!

~Cătălina~

Vezi alte testimoniale

Modificare sistem adrese postale

2017-03-12

In ultima perioada am implementat mai multe interconectari si sincronizari cu alte sisteme ERP, site-uri sau API-uri.

In unele cazuri aceste sisteme cer adresa clientului sa fie specificat in format extins, astfel baza de date cu adresele contactelor a fost modificat sa stocheze urmatoarele campuri aditionale:

  • tip strada (de ex. Str, Aleea, Bld...)
  • nume strada
  • numar strada
  • bloc
  • scara
  • etaj
  • nr apartament

Pana acum in BOCP aveam doua campuri: adresa 1 si adresa 2 care continea toate aceste date.

Exemplu varianta veche pentru introducere adresa:

 

Formularul nou pentru introducere adresa extinsa:

Pentru a facilita trecerea la noul sistem, BOCP a detectat, unde se poate, adresele combinate si le-a salvat in campurile dedicate.

Daca nu am reusit autodetectarea datelor, adresa ramane stocata in campul NUME STRADA, astfel nu se pierd informatii din adresa.

S-a pastrat compatibilitatea cu modulele existente dar pot exista mici modificari la aspectul de afisare a adreselor din cauza acestor schimbari.

Formularele de adauga contact, adauga/editeaza adresa au fost actualizate pentru a acomoda introducerea datelor in campuri separate.

Aceasta modificare afecteaza toate formularele de adaugare adrese, inclusiv cele adaugate prin API la preluarea comenzilor de pe site-uri vor fi autodetectate si salvate in campuri separate.

Cu acesta ocazie am introdus si optiune de cautare la selectare judet si tara si au fost corectate mai multe bug-uri la selectarea judetului. 

Pentru adresele din ROMANIA, sistemul va forta selectarea judetului dintr-un picklist, pentru a forta utilizarea denumirilor unificate la judete.