Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » modificare sistem adrese postale


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Facturi emise:1135909
Proforme emise:110908
Chitanțe emise:91473
Vânzări înregistrate:2332710

Mi-a usurat foarte mult munca ca si producator

"Eu am o parere foarte, foarte buna legata de serviciile oferite de echipa Real Life, programul de gestiune il recomand cu mare caldura tuturor, mi-a usurat foarte mult munca ca si producator, am control asupra materiei prime si a stocurilor de produse finite, generare facturi la fel, de fiecare data cand am sunat s-au rezolvat toate problemele avute si legate de site si de programul de gestiune. Deci eu sunt super incantata de voi si de toate solutiile pe care le oferiti, sper sa avem o colaborare lunga in continuare, recomand cu caldura tuturor."

~Mihaela Jarai- Alma Beauty~

Vezi alte testimoniale

Modificare sistem adrese postale

2017-03-12

In ultima perioada am implementat mai multe interconectari si sincronizari cu alte sisteme ERP, site-uri sau API-uri.

In unele cazuri aceste sisteme cer adresa clientului sa fie specificat in format extins, astfel baza de date cu adresele contactelor a fost modificat sa stocheze urmatoarele campuri aditionale:

  • tip strada (de ex. Str, Aleea, Bld...)
  • nume strada
  • numar strada
  • bloc
  • scara
  • etaj
  • nr apartament

Pana acum in BOCP aveam doua campuri: adresa 1 si adresa 2 care continea toate aceste date.

Exemplu varianta veche pentru introducere adresa:

 

Formularul nou pentru introducere adresa extinsa:

Pentru a facilita trecerea la noul sistem, BOCP a detectat, unde se poate, adresele combinate si le-a salvat in campurile dedicate.

Daca nu am reusit autodetectarea datelor, adresa ramane stocata in campul NUME STRADA, astfel nu se pierd informatii din adresa.

S-a pastrat compatibilitatea cu modulele existente dar pot exista mici modificari la aspectul de afisare a adreselor din cauza acestor schimbari.

Formularele de adauga contact, adauga/editeaza adresa au fost actualizate pentru a acomoda introducerea datelor in campuri separate.

Aceasta modificare afecteaza toate formularele de adaugare adrese, inclusiv cele adaugate prin API la preluarea comenzilor de pe site-uri vor fi autodetectate si salvate in campuri separate.

Cu acesta ocazie am introdus si optiune de cautare la selectare judet si tara si au fost corectate mai multe bug-uri la selectarea judetului. 

Pentru adresele din ROMANIA, sistemul va forta selectarea judetului dintr-un picklist, pentru a forta utilizarea denumirilor unificate la judete.