Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » modificari la modulul tranzactii


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Mi-a simplificat munca fantastic

" Am recomandat si recomand in continuare BOCP celor cu care lucrez. Imi place foarte mult faptul ca exista deschidere din partea echipei in implementarea solicitarilor noastre fapt ce a dus la optimizarea timpului de lucru si la o automatizare a proceselor zilnice."

~Imavision Media & Development~

Vezi alte testimoniale

Modificari la modulul Tranzactii

2014-08-10

Modulul Tranzactii contine toate incasarile si platile inregistrate in ERP-ul BOCP.

Astfel incasarile inregistrate la modulul de facturare apar automat in acest modul.

In cazul in care se emite un bon fiscal, incasarea apare automat si in acest modul.

Recent am efectuat mai multe lucrari pe interfata modulului, cele mai vizibile si importante fiind:

Am eliminat butonul generic "adauga tranzactie" si acum apar 2 butoane separate pentru inregistrare incasare si inregistrare plata:

Formularul de incasari a fost actualizat pentru a permite selectarea mai multor facturi daca suma incasata reprezinta o plata combinata

La vizualizarea incasarii se poate vedea cate o tranzactie alocata la fiecare document:

Interfata permite modificarea sumelor alocate la documente, realocarea sumelor pe alte facturi si editarea totalului, astfel se pot urmari exact facturile neachitate si soldul la fiecare client.

 

Am adaugat un nou formular de inregistrare plata care permite inregistrarea unei plati ori pe o factura cu sold negativ ori pe o cheltuiala sau factura de plata din modulele Cheltuieli sau Facturi Scadente

In mod similar cu incasarile, se pot selecta mai multe cheltuieli de la acelasi furnizor, care au fost achitate deodata.

Trebuie mentionat si noul submodul de statistici care permite analizarea incasarilor si platilor si a profitului inregistrat pentru perioada selectata. Aceasta sectiune va suferi si mai multe actualizari pe viitor: