Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » modul picking si livrare


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Fenomenal, raspunde la toate nevoile noastre si este adaptabil

"Posibilitatea ca partenerii sa vada stocul in timp real si sa plaseze comenzile online a redus considerabil timpul care se aloca convorbirilor telefonice pentru verificare si rezervare. Si alte multe avantaje care le aduce prin setarile produselor, Factura se emite doar electronic si se trimite partenerului nefiind necesara o trimitere fizic catre clienti."

~Ceramica Stil SRL~

Vezi alte testimoniale

Modul picking și livrare

2022-11-17

Am implementat un modul de picking pentru:

  • comenzi de pe magazine virtuale prin platforma noastră CloudMart.ro
  • comenzi adăugate prin API, preluate de pe alte marketplace-uri, sau platforme integrate
  • comenzi de pe eMag
  • comenzi B2B

La accesarea fișei de picking aceasta se alocă automat la utilizatorul care o deschide, astfel alți useri nu pot începe pregătirea unei comenzi dacă acesta deja a fost începută de cineva. (Se poate realoca la alt user dacă este necesar)

Fișa de picking se poate lista automat la crearea bonului de vânzare (documentul care scade stocul), astfel persoanele responsabile pot porni în depozit să adune produsele pe baza fișei de picking care conține toate informațiile necesare despre client, metoda de livrare, produsele și locația lor pe raft.

Pickerlist-ul se poate identifica rapid prin scanarea codului de bare și apoi permite scanarea produselor colectate pentru a asigura cantitatea corectă și eliminarea erorilor cu produse incorecte.

Rândurile se validează automat la scanare sau se poate valida manual. 

Dacă nu este emisă încă factura atunci se poate emite pe loc factura și AWB-ul direct de pe interfața de picking și imprima cu un click.

Sistemul de picking se poate folosi de pe orice scanner cu sistem Android, acesta este 100% compatibil cu dispozitivele Zebra.

Produsele predate la curier se pot marca "predate" prin scanarea codului de bare de pe AWB, astfel se închide automat procesul.

Model picker-list

Pentru mai multe detalii despre funcționalitate, contactați departamentul comercial la adresa de email comercial@bocp.eu sau telefonic 0365.424.438