Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » modul semnaturi clienti


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Mi-a usurat foarte mult munca ca si producator

"Eu am o parere foarte, foarte buna legata de serviciile oferite de echipa Real Life, programul de gestiune il recomand cu mare caldura tuturor, mi-a usurat foarte mult munca ca si producator, am control asupra materiei prime si a stocurilor de produse finite, generare facturi la fel, de fiecare data cand am sunat s-au rezolvat toate problemele avute si legate de site si de programul de gestiune. Deci eu sunt super incantata de voi si de toate solutiile pe care le oferiti, sper sa avem o colaborare lunga in continuare, recomand cu caldura tuturor."

~Mihaela Jarai- Alma Beauty~

Vezi alte testimoniale

Modul Semnături clienți

2024-01-09

Am implementat o nouă opțiune care te ajută să le oferi o mai bună experiență clienților tăi în semnarea și acceptarea documentelor generate către ei. 

Modulul Semnături clienți permite transmiterea unui document la client prin email sau deschiderea acestuia pe un dispozitiv, unde clientul își poate completa numele și poate semna direct pe ecranul dispozitivului.

În cadrul acestei actualizări am introdus următoarele funcționalități noi:

  • Un formular electronic în care clientul să își poată completa numele și semna
  • O interfață pentru gestionarea semnăturilor clienți
  • Acceptarea automată a ofertelor generate pe baza semnăturii clientului 

Mai multe detalii despre această implementare puteți citi aici https://kb.bocp.eu/view/0/840-cum-se-utilizeaza-optiunea-semnaturi-clienti.html