Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » nou modul pentru emag marketplace


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Aplicatia este complexa, cu multe posibilitati de utilizare

" Am ales aceasta aplicatie pentru ca rezolva problema legarii gestiunii de website, precum si posibilitatea urmaririi vanzarilor si stocurilor in timp real.Aplicatia este complexa, cu multe posibilitati de utilizare. O recomand cu caldura."

~Adina - AB Invest Prod SRL~ 

Vezi alte testimoniale

Nou modul pentru eMag Marketplace

2017-04-12

Am realizat un nou modul pentru a prelua comenzile primite prin eMag Marketplace.

Pentru a utiliza acest modul clientul trebuie sa aiba contract cu eMag.ro si sa aiba produsele publicate si sa primeasca datele de acces prin API de la eMag.

La conectarea initiala se vor prelua nomenclatoarele de pe eMag si se va prelua lista de produse din contul eMag Marketplace. Produsele care exista deja se vor identifica dupa cod produs, daca nu exista se vor crea si in BOCP.

eMag va trimite o notificare catre BOCP cand vine o comanda noua si BOCP va prealua automat comanda. Acesta va fi vizibila in modulul de eMag Marketplace.

Comenzile preluate sunt automat trecute in stadiul de procesare.

Din BOCP apoi se poate genera bonul de vanzare care scade si stocul produselor si apoi se poate emite Factura Fiscala si genera si AWB daca modulul este activ.

La emiterea facturii fiscale se va actualiza automat statusul comenzii si pe eMag in finalizat si se incarca factura pe site, astfel clientul vede factura finala din contul de pe eMag.

Putem activa modulul pentru test 10 zile gratuit.