Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » noua facilitate facturare servicii


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Mi-a usurat foarte mult munca ca si producator

"Eu am o parere foarte, foarte buna legata de serviciile oferite de echipa Real Life, programul de gestiune il recomand cu mare caldura tuturor, mi-a usurat foarte mult munca ca si producator, am control asupra materiei prime si a stocurilor de produse finite, generare facturi la fel, de fiecare data cand am sunat s-au rezolvat toate problemele avute si legate de site si de programul de gestiune. Deci eu sunt super incantata de voi si de toate solutiile pe care le oferiti, sper sa avem o colaborare lunga in continuare, recomand cu caldura tuturor."

~Mihaela Jarai- Alma Beauty~

Vezi alte testimoniale

Noua facilitate facturare servicii

2014-10-22

Optiunea veche de a salva un articol facturat și utilizarea nomenclatorului cu articole salvate a fost inlocuită cu un nou sistem de servicii.

Astfel se introduce conceptul de Lista Servicii, având propriul modul "Servicii" sub grupa "Vânzări".

Modulul Servicii permite definirea și administrarea unui nomenclator de servicii prestate.

Lista serviciilor va fi conectată la mai multe module precum Bonuri vânzare, Workmanager, Comenzi și Ofertare, Facturi Proforme, etc și astfel se va unifica facturarea serviciilor din toate modulele:

 

La definirea serviciului se specifica si o descriere și prețul predefinit. În anumite cazuri, serviciile pot fi afișate și pe site-uri și o descriere devine utilă:

 

Vizualizarea serviciului permite și încarcarea pozelor la serviciu - util în unele cazuri. Clienții care au activat și Gestiunea + modulul opțional Rețetar consum produse pot defini și cantitățile produselor care trebuie consumate pentru realizarea serviciului:

Facturare servicii din nomenclator

La adăugarea articolelor la facturi fiscale, acum apare și lista serviciilor predefinite, care pot fi facturate foarte ușor:

Este important de menționat că la facturarea serviciilor din nomenclator se va genera automat și un bon vânzare în spatele facturii. Acest lucru se întâmplă deoarece sistemul va permite generea unei vânzări de produse și servicii pentru care nu se emite o factură fiscală și se imprimă doar bon fiscal.