Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » noua facilitate facturare servicii


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Facturi emise:1072458
Proforme emise:106118
Chitanțe emise:89473
Vânzări înregistrate:2231707

Noua facilitate facturare servicii

2014-10-22

Optiunea veche de a salva un articol facturat și utilizarea nomenclatorului cu articole salvate a fost inlocuită cu un nou sistem de servicii.

Astfel se introduce conceptul de Lista Servicii, având propriul modul "Servicii" sub grupa "Vânzări".

Modulul Servicii permite definirea și administrarea unui nomenclator de servicii prestate.

Lista serviciilor va fi conectată la mai multe module precum Bonuri vânzare, Workmanager, Comenzi și Ofertare, Facturi Proforme, etc și astfel se va unifica facturarea serviciilor din toate modulele:

 

La definirea serviciului se specifica si o descriere și prețul predefinit. În anumite cazuri, serviciile pot fi afișate și pe site-uri și o descriere devine utilă:

 

Vizualizarea serviciului permite și încarcarea pozelor la serviciu - util în unele cazuri. Clienții care au activat și Gestiunea + modulul opțional Rețetar consum produse pot defini și cantitățile produselor care trebuie consumate pentru realizarea serviciului:

Facturare servicii din nomenclator

La adăugarea articolelor la facturi fiscale, acum apare și lista serviciilor predefinite, care pot fi facturate foarte ușor:

Este important de menționat că la facturarea serviciilor din nomenclator se va genera automat și un bon vânzare în spatele facturii. Acest lucru se întâmplă deoarece sistemul va permite generea unei vânzări de produse și servicii pentru care nu se emite o factură fiscală și se imprimă doar bon fiscal.