Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » noua interfata de editare produse si optiune de incarcare poze


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Apreciez foarte mult sprijinul pe care mi-l oferiți

"Apreciez foarte mult sprijinul pe care mi-l oferiți constant și seriozitatea de care dați dovadă la fiecare solicitare pe care o am vizavi de programul de facturare. Am să vă recomand ori de câte ori am ocazia și vă doresc mult succes în continuare cu ceea ce faceți!"Mulțumesc încă o dată!

~Cătălina~

Vezi alte testimoniale

Noua interfață de editare produse și opțiune de încărcare poze

2014-04-17

Am publicat un update important la interfața programului care afectează modulul de editare detalii la produse.

Noua interfața are ca scop simplificarea elementelor pentru acest motiv detaliile produselor au fost reorganizate pentru a putea fi accesate și administrate mai ușor.

Cea mai importantă noua facilitate este încărcarea imaginilor la produse. Acest lucu până acum a fost posibil doar dacă gestiunea era conectată la un website. Acum toți clienții pot încărca imagini la produse, care apar apoi pe liste cu produse și la detaliile acestora:

Lista produse din gestiune cu imagini la fiecare produs

 

Intrând pe pagina produsului ne întâmpină noua interfață unde se găsesc toate informațiile importante ale produsului cât și stocurile în diferitele puncte de lucru:

Vizualizare produs in gestiune cu lista fiselor de magazie din punctele de lucru

 

Detaliile produsului pot fi editate sub pagina "Detalii". Accesul la această subpagină se poate limita la utilizatori din sectiunea de setări cont -> utilizatori -> drepturi, astfel utilizatorii limitați pot doar vizualiza detaliile produselor.

Editare detalii produs, caracteristici si descriere

 

Anumite setări mai puțin utilizate au fost mutate la secțiunea "Opțiuni". Pe viitor vom adauga aici mai multe setări și parametri configurabili.

Editare optiuni produs din gestiune

 

În cazul în care clientul are și un WEBSITE integrat, detaliile publice ale produselor pot fi modificate din secțiunea "Detalii pe Website". De aici se configurează categoria pe web cât și detaliile produsului și SEO:

Editarea detaliilor unui produs din gestiune, ce apar pe website

 

Imagini, poze și filme se pot încărca la secțiunea "Media". Pe viitor vom publica și opțiune de a încărca atașamente și brosuri la produse:

Incarcare poze, imagini si filmulete la produse din gestiune

Mai multe modificări și optimizări vor fi implementate în aplicație și interfața de administrare pentru a oferi o platformă mai simplă și ușoară de a administra produsele încărcate.