Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » noul modul frigider si protocol clienti


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Fenomenal, raspunde la toate nevoile noastre si este adaptabil

"Posibilitatea ca partenerii sa vada stocul in timp real si sa plaseze comenzile online a redus considerabil timpul care se aloca convorbirilor telefonice pentru verificare si rezervare. Si alte multe avantaje care le aduce prin setarile produselor, Factura se emite doar electronic si se trimite partenerului nefiind necesara o trimitere fizic catre clienti."

~Ceramica Stil SRL~

Vezi alte testimoniale

Noul modul Frigider si protocol clienti.

2015-04-01

Fiindca stim ca este important sa aveti relatii exceptionale cu clientii dvs, Real Life SRL a dezvoltat un nou modul BOCP - care se poate conecta cu solutia noastra cloud gestiunea si stocurile online: Modulul Frigider Client.

In multe cazuri aveti un mic frigider in birou cu racoritoare sau un colt cu protocol (ceai, cafea, zahar, etc).

Noul modul se poate conecta la un cititor de coduri de bare care se instaleaza pe frigider sau pe masa de protocol, si se scaneaza fiecare bautura consumata sau un cod de bare predefinit pentru fiecare plic de zahar sau cafea.

Modulul permite urmarirea stocurilor de protocol in modulul special numit "Frigider", si va alerteaza prin SMS si email in momentul in care scade stocul zaharului sau a laptelui sub un nivel prestabilit, astfel puteti asigura sa aveti clienti fericiti - neavand lipse. Modulul se poate conecta si la modulul Comenzi Furnizor prin care puteti plasa comenzile direct catre furnizorii dvs si sa preluati automat comanda in receptie pe baza facturii primite.

Mai mult, recent am implementat imprimara bonurilor fiscale pe modelul Orgtech Abac, astfel in momentul in care clientul pune doua pliculete de zahar, iese automat si bonul fiscal pentru produsele consumate. Daca aveti deja alt model de casa de marcat, cel mai probail il avem pe lista de case de marcat compatibile sau le putem conecta.

Daca:

  • nu utilizati inca aplicatia noastra de cloud: gestiune si stocuri online si
  • nu habar nu aveti ce stoc aveti si
  • din ce vindeti cel mai mult,
  • cand si cui si ce ati facturat,
  • cati bani aveti in casa, si
  • partenerii dvs nu pot accesa contul lor de partener unde ar vedea facturile emise catre ei, de unde sa mai descarce facturile in pdf sau sa vada soldul,

atunci recomandam cu caldura sa solicitati un cont demonstrativ si sa testati gratuit, 15 zile, aplicatia noastra de gestiune stocuri online + vanzari si facturare.

AM DEVENIT INTERESAT ȘI VREAU SĂ TESTEZ

Acest articol a fost publicat pe 01.04.2015.